Dutch Labs
Image default
Oog Laseren

Wat Houdt Liposuctie in

Liposuctie is een plastische chirurgische ingreep om overtollig vet te verwijderen uit het lichaam. Je vetcellen worden weggezogen met behulp van een buis die het eruit zuigt. Het gaat meestal om vet rond de heupen, dijen, billen, buik, knieën, rug, armen en enkels. Het kan ook voorkomen dat het rond de hals, kaken, en nek of kin wordt gedaan.

 

Het is van tevoren belangrijk om te kijken of je wel geschikt bent voor liposuctie. De meest geschikte kandidaten zijn mannen en vrouwen die in goede gezondheid verkeren. Het is een pluspunt als je een elastische huid hebt. Ook moet je voor jezelf realistische verwachtingen hebben van het resultaat. Verwacht vooruitgang, liposuctie resultaat zal nog niet perfect zijn. Om het perfecte resultaat te krijgen zul je echt zelf in beweging moeten zijn om dat voor elkaar te krijgen.

 

Liposuctie is een relatief veilige ingreep die overtollig vetweefsel weghaalt. Uiteraard zijn er wel bepaalde risico’s aan verbonden. Waar je kans op hebt is dat je huid niet strak wordt na de ingreep. Ook kun je last krijgen van bloedingen en van littekens in de huid. Het is gelukkig wel zo dat dit maar in enkele gevallen voorkomt. Laat jezelf voor een liposuctie behandeling daarom altijd van tevoren goed informeren.

 

De liposuctie prijs is erg afhankelijk van welk deel je van je lichaam laat doen. De onderkin en hals zijn het goedkoopste en zullen rond de duizend euro kosten. Het duurste is het gedeelte rondom je buik, hierbij moet je al snel aan ongeveer drieduizend euro denken wat je kwijt bent.

 

Het herstel na liposuctie gaat wel even wat tijd in beslag nemen. Pas na enkele weken zal er zichtbaar verschil zijn aan de buitenkant. Dit komt doordat alle zwellingen eerst af moeten nemen en verdwijnen. Er zullen na de operatie veel vochtophopingen zijn. Het definitieve resultaat laat vaak zelfs enkele maanden op zich wachten.

 

Onthoud dus, gezond eten en sporten is een must. De liposuctie is enkel een duwtje in de rug!

 

http://faceland.nl/