Breaking News

Dutchlabs

Voordelen van boxsprings

Ga voor de beste bedden

Woon je in of rond Harderwijk en ben je op zoek naar een goede boxspring, die heerlijk ligt en ook nog eens prima betaalbaar is? De beste en voordeligste bedden koop je bij Kok Bedden in Putten. Zij zijn dé beddenspecialsit van midden-Nederland als het aankomt op houten en stalen bedden, boxspring, beddengoed en alle accessoires die jouw slaapkamer specialer dan speciaal maken.

Waarom zou je een boxspring kopen?

Een boxspring kopen nabij Harderwijk bij Kok Bedden is een slim idee, vanwege de vele pluspunten die springveerbedden te bieden hebben. Het belangrijkste voordeel is het grote slaapcomfort van dit type bedden. Springveerbedden bieden de slaper namelijk een dubbele en zelfs driedubbele ondersteuning, met als resultaat: een perfecte nachtrust doordat het lichaam overal goed ondersteund wordt. Een tweede pro is het feit dat dit beddentype prima ventileert. Door de open ruimte met verenstructuren kan lucht goed circuleren en blijft het bed lekker fris. Ten derde kunnen de lattenbodem en het matras van een boxspring afzonderlijk gekozen worden. Voordelig is dat er een topmatras toegevoegd kan worden voor extra lig- en dus slaapcomfort. Een laatste voordeel is dat deze beddensoort de laatste jaren aanzienlijk voordeliger is geworden door het grote aanbod.

Bekijk het complete assortiment boxsprings online of op locatie

Bekijk nu via de website van Kok Bedden het complete aanbod boxsprings en toebehoren. Uiteraard kun je ook gewoon een keer langskomen in Putten in de fysieke vestiging. Daar staan tal van proefmodellen opgesteld, zodat je zelf kunt ervaren hoe heerlijk een boxspring ligt!