Breaking News

Voordelen van Esthetische Tandheelkunde

 

Wat zijn Facings?

Facings zijn laagjes tandkleurig vulmateriaal van schildjes porselein of composiet dit word op je eigen tand bevestigd of geplakt. Wat een ideale oplossing. De facing was echt goed gelukt en het leek net alsof het mijn eigen tand was.

Ik moest er heel even aan wennen  omdat er een paar dagen geleden nog een gat had gezeten en nu weer een stukje. Maar niemand merkte dat het niet mijn echte tand was.

 

 

Ik was namelijk met mijn familie op vakantie en het was een mooie zomerse dag. We besloten om met zijn allen naar het zwembad te gaan. Eenmaal aangekomen wou ik zo snel mogelijk een duik nemen. Dit deed ik dus ook waar ik alleen niet goed naar gekeken had was de diepte van het zwembad.

Wat dus veel te laag was om een duik te nemen met als resultaat dat ik met mijn gezicht op de bodem sloeg en mijn middelste boven voortand voor een groot gedeelte was afgebroken. Dit zag er natuurlijk niet fraai uit en ik ben op internet gaan zoeken naar opties. Toen kwam ik bij esthetische tandheelkunde uit.

 

Esthetische tandheelkunde is dus voor mij heel goed bevallen en ik raad het iedereen aan die niet tevreden is over zijn gebit.

 https://www.bruchmann.nl/ons-werk/facings/