Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Voorkom problemen met periodiek dakonderhoud

Dakonderhoud: een belangrijk onderwerp, maar niet meteen een onderwerp waar je elke dag over nadenkt. Toch is het goed om even stil te staan bij de kwaliteit van je dak. Hoe is je dak eraan toe en hoe zorg je dat je ook de komende jaren droog zit.

Voor de leek is dit een lastige vraag. Want hoeveel weet je nou eigenlijk van je dak. De meeste mensen weten nog wel of ze een plat dak hebben of schuin, en ook de vraag of er bitumen dakbedekking op ligt of dakpannen kan nog wel worden beantwoord. Maar daarmee houdt het wel een beetje op.

Gelukkig kun je rekenen op de deskundige ondersteuning van Roofing Service Nederland. Met meer dan 45 jaar ervaring in dakonderhoud is Roofing Service Nederland de perfecte partner voor al uw dakonderhoud en –herstel. De calamiteitenservice is 24/7 beschikbaar en krijgt een overweldigend positieve rating van onze klanten. Maar liever voorkomen we lekkages door planmatig dakonderhoud.

Bij de eerste inspectie inventariseren we hoe uw dak er bijligt.We inspecteren de waterdichtheid van naadverbindingen, dakhuid, randaansluiting, afsluitprofielen enzovoort. Hierbij herstellen we vaak ook gelijk (preventief) kritieke punten. Ook worden tegelijkertijd de dakgoten en de regenafvoer gereinigd.

Na de inspectie stellen we een inspectierapport op. Per dakvlak wordt de huidige conditie van het dak op een groot aantal punten inzichtelijk gemaakt, met –waar nodig- aanbevelingen. Aan de hand van dit rapport kunnen we al in een vroeg stadium constateren welke werkzaamheden in de komende jaren noodzakelijk zijn. Deze werkzaamheden nemen we op in een periodiek dakonderhoudsplan. Met dit plan in de hand weet u wat u de komende jaren te wachten staat en welke kosten hiermee gepaard gaan.

Zo weet u zeker dat uw dak in goede staat blijft en raakt u niet van de regen in de drup. Geïnteresseerd in planmatig periodiek dakonderhoud? Maak een afspraak met de specialisten van Roofing Service Nederland.

https://roofingservice.nl/