Breaking News

Dutchlabs

Voorkom vocht in uw woning met GUTEX houtvezelisolatie

Het is vervelend genoeg, vocht in uw woning. Vooral in oude gebouwen en woningen komt dit vaak voor. Echter, het brengt een probleem met zich mee. Te veel vocht kan namelijk zorgen voor gezondheidsproblemen. Isolatiespecialist Warmteplan biedt isolatieoplossingen met GUTEX houtvezelisolatie. Deze vorm van isolatie heeft een hoog vochtopnamevermogen, wat zorgt voor een goede vochtisolatie. Naast vochtisolatie pakt GUTEX houtvezelisolatie ook andere factoren aan. Koeling in de zomer, warmte in de winter en het isoleren van geluid, zijn enkele voorbeelden die deze veelzijdige houtvezels aanpakken. Kiest u ook voor isolatie van geluid en warmte? Een extra voordeel is dat het product bouwbiologisch niet belastend zijn, dus goed voor de gezondheid en het milieu!

Verdien uw geld terug met cellulose isolatie

Wilt u een huis, gebouw of ruimte goed isoleren? Dit is gegarandeerd een goede investering. Het blijft echter een grote uitgave, maar gemeentelijke overheden stellen middelen beschikbaar om deze duurzame isolatiewerkzaamheden te stimuleren. Denk aan GUTEX of cellulose isolatie. Dit wordt gedaan om energiebesparing aantrekkelijker te maken. En met succes! De isolatie van bestaande zolderkamers met een hellend dak met cellulose, zijn binnen enkele jaren terugverdiend door zowel energiebesparingen als premies vanuit de overheid. Isolatiespecialist Warmteplan helpt u graag met de subsidieaanvraag. Op die manier heeft u snel een duurzame manier van isolatie die goed is voor het milieu, uw gebouw én uw portemonnee! Waar wacht u nog op?

Twee vliegen in één klap met cellulose isolatie

Denkt u erover om uw huis of bedrijf te isoleren? Dan is dit zeker een investering op lange termijn. Gaat u voor GUTEX of kiest u voor cellulose isolatie? Deze laatste manier van isoleren heeft niet alleen een hoge thermische isolatiewaarde, maar ook een hoge isolatiewaarde op het gebied van geluid. Dat is uniek! Doorgaans moet er de keuze worden gemaakt tussen geluid en temperatuur, maar door deze oplossing heeft twee vliegen in één klap! Isolatiespecialist Warmteplan biedt cellulose isolatie aan en denkt graag met u mee. Op die manier krijgt u passend advies voor uw woon- of werkruimte en kunt u snel aan de slag in een fijn geïsoleerde ruimte!