Dutch Labs
Image default
Winkelen

waar mag neon licht voor gebruikt worden?

Wist je dat neon licht buiten en binnen kan worden toegepast? NEON heeft namelijk vele toepassingen. Zo kan neon verlichting worden gebruikt als reclamebord, maar ook als verlichting in huis. Er zijn echter wel een aantal restricties verbonden aan het gebruik van neon licht. Zo mag het niet in een auto worden geplaatst. In dit blog lees je meer over de voorwaarden waaronder neon licht mag worden toegepast!

Wel of geen neon licht?

Neon licht mag over het algemeen gezien worden als sfeerverlichting. Het is echter niet toegestaan om neon licht te gebruiken in bepaalde situaties, zoals in een auto. Dit komt omdat neonlicht kan afleiden en verblindend kan zijn. Daarom is het belangrijk dat je weet waar je wel en niet neonlicht mag gebruiken!

In sommige landen is het bijvoorbeeld verboden om neonverlichting aan de voorkant van een voertuig te gebruiken. Dit komt omdat het kan afleiden en onveilig kan zijn voor andere weggebruikers. Neonlicht mag in sommige landen ook niet worden gebruikt als verlichting in huis, zoals in slaapkamers of badkamers. Dit komt omdat neonlicht fel en schadelijk kan zijn voor de ogen.

Als je neonlicht wilt gebruiken, is het belangrijk dat je weet waar je wel en niet neon licht mag gebruiken. Dit voorkomt dat je neonlicht gebruikt in situaties waarin het niet toegestaan is. Neon licht kan namelijk afleiden en verblindend zijn, wat onveilig kan zijn voor jezelf en andere. Wees dus voorzichtig met het gebruik van neonlicht en denk goed na over waar je het wilt gebruiken!

Waar koop je neon licht?

Neon licht is te koop in verschillende winkels, zoals bouwmarkten of elektronicawinkels. Het is echter ook mogelijk om neonlicht online te kopen. Er zijn verschillende websites waar je neonlicht kunt kopen, zoals Neon District. Als je neonlicht wilt gebruiken, is het belangrijk dat je weet waar je het kunt kopen. Neon licht is namelijk niet overal verkrijgbaar. S