Dutch Labs
Image default
Gezondheid

Waarom tattoo creme gebruiken?

Heb je net een tattoo laten zetten? Dan is het belangrijk om goed voor de huid te zorgen. Door dagelijks een dun laagje tattoo crème op de huid te smeren, voorkom je korsten en jeuk. Smeer altijd vanaf het moment dat de tattoo is gezet. Als er een te dikke laag overheen gaat, kan de huid niet ademen. Let er ook op dat je de tattoo crème niet te vaak gebruikt. Overmatig gebruik kan ervoor zorgen dat de kleuren van je tattoo vervagen. Kies daarom voor een crème die speciaal ontwikkeld is voor tattoos, zoals Bepanthen® Tattoo crème. Deze voorkomt huidschilfering en vermindert irritatie rondom de tattoo. Ook is het belangrijk om je tattoo in te smeren met zonnebrandcrème als je gaat zonnen, om verkleuring van de tattoo te voorkomen.

Waarom tattoo crème gebruiken?

Het smeren houdt de huid soepel. Zo voorkom je korsten en jeuk. Daarnaast is het belangrijk om je tattoo te verzorgen met een goede tattoo nazorg crème omdat je tattoo anders kan gaan uitlekken wat ervoor zorgt dat de tattoo minder mooi wordt. Een tattoo crème die we aanraden is Bepanthen® Tattoo crème, maar op de website van Tattoo Crème kun je nog veel meer goede merken vinden! Daarnaast vindt je ook alle soorten verdovende crèmes die je kunt gebruiken voor dat je de tattoo gaat zetten. Zo weet je zeker dat je tattoo zo mooi mogelijk wordt én blijft.

Tot slot is het belangrijk om te controleren of de crème die je gaat gebruiken niet te dik is, want dan kan de huid namelijk niet ademen en kunnen er complicaties ontstaan. Let ook op dat je de crème niet te vaak gebruikt, want dan vervagen de kleuren van je tattoo.

Welke tattoo crème is het best?

Volgens onze tattoo experts is Bepanthen® Tattoo crème de beste tattoo crème op dit moment. Deze voorkomt huidschilfering en vermindert irritatie rondom de tattoo. Ook is het belangrijk om je tattoo in te smeren met zonnebrandcrème als je gaat zonnen, om verkleuring van de tattoo te voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Biologische cbd olie

Verslaafd aan Zwitsal!

Verschillende soorten contactlenzen