Dutch Labs
Image default
Eten en drinken

Wat doet alcohol met je?

Wat doet alcohol eigenlijk met je? Zoals je waarschijnlijk wel weet is alcohol een verdovend middel. Naarmate je meer drinkt wordt je over het algemeen losser, vrolijker en socialer. 

Toch is het belangrijk om een nader te bedenken wat het allemaal met je lichaam doet:

1. Je kunt hoe gek het ook klinkt je minder goed concentreren
2. Je reactie vermogen kan behoorlijk afnemen
3. Het evenwicht kan ook erg slecht worden.

Alcohol heeft ook enkele tricky nadelen. Het alom bekent dat je je mogelijk zult overschatten. Ook is het mogelijk dat je in benaderde situaties komt, die mogelijk gevaarlijk kunnen zijn. Op het moment dat het gebeurd heb je het amper door. Denk aan ongelukken met de auto, fiets, brommer, of dat je gewoon weg hard valt.

Welk effect heeft alcohol op leeftijd?

Om te beginnen is het helemaal niet vreemd dat alcohol nu eindelijk verboden is onder de 18 jaar. Dit komt gewoon weg omdat onvolgroeide hersenen hierdoor schade op kunnen lopen. Naarmate je ouder wordt dus, 30, 40, 50 zul je merken dat je steeds minder goed tegen alcohol kunt. Dit komt hoofdzakelijk omdat je minder goed vocht vast kan houden, terwijl het vet in je lichaam wel hoger wordt. Dit brengt ons tot het volgende feit, dat vrouwen door hun hogere lichaamsvet dus wel degelijk sneller dronken worden dan mannen. Het is dus belangrijk om de mate waarin je alcohol drinkt voor jezelf te limiteren.

Het kan dus wel degelijk zijn dat je van 1 of enkele biertjes aangeschoten of dronken wordt, terwijl een ander er makkelijk een stuk of 10 achterover slaat. Daarnaast is de snelheid waarin het alcohol in je lichaam wordt afgebroken ook verschillend. Wel kan je om sneller weer helder te worden een Premulon pil nemen. In dit pilletje zit een sterke kruiden en vitamine formule, waardoor het alcohol ruim 3x zo snel verdwijnt. Dit betekend dat je weer razend snel helder bent. Het leukste van Premulon is dat het een hevige kater ook de mond kan snoeren!

Kortom let serieus goed op jezelf als het gaat om alcohol. Je drinkt al snel te veel wat natuurlijk ongezond. Drink je toch eens teveel dan is het slim om Premulon te nemen, je zult er geen spijt van krijgen.

 

http://www.premulon.nl/