Dutch Labs
Image default
Dienstverlening

Wat U Moet Onthouden Wanneer U Uw Auto Ophaalt Van De Luchthaven Parkeerplaats

Een van de meest veilige plekken om te parkeren als u gaat vliegen vanaf Eindhoven, is op de parkeerplaats van Eazzypark. Er is veel beveiliging aanwezig en ze verzekeren reizigers dat hun auto veilig is van vandalisme of mogelijke auto inbraken.

Hoewel uw auto veilig is zijn er ook gevallen waarin niet de auto in gevaar is, maar de reiziger zelf.

Om ervoor te zorgen dat u veilig en beschermd bent tegen mogelijke diefstal, zijn hier een aantal zaken om aan te denken:

• Zorg ervoor dat uw auto geparkeerd staat op een verlichte plek. Als u bijvoorbeeld laat terug komt, kunt u goed zien waar u loopt en wat er om u heen gebeurd.

• Zorg ervoor dat u precies weet waar uw auto geparkeerd staat en u niet in een situatie terecht komt waar u midden op de parkeerplaats met u handen in het haar staat en niet meer weet waar u uw auto heeft geparkeerd. Zo kan elke crimineel zien dat u een goed doelwit bent.

• Wanneer u van de pendel dienst komt, zorg er dan voor dat u uw sleutels in uw hand heeft zodat u gelijk in uw auto kunt. Als u een klein beetje verdwaald bent kunt u wellicht op het knopje van uw elektronische sleutel drukken om te zien waar de lichten aan gaan. Als u dit doet, klik dan gelijk nog een keer zodat de auto weer op slot gaat. Dit voorkomt dat er iemand uw auto binnen gaat zonder dat u dit door heeft. Als u eenmaal in de auto zit, sluit de deuren dan zo snel mogelijk!

• Onthoud dat als u wel in een vervelende situatie terecht komt, u twee keuzes heeft. Uw bezittingen en uw leven. Uw auto is niks waard als u zelf iets aangedaan word.

Als u vanaf Eindhoven Airport vliegt, probeer dan de parkeer faciliteiten aangeboden door Eazzypark. Zij bieden u op maat gemaakte service van wereld klasse en alerte parkeer bediendes aan om uw auto te parkeren op de luchthaven van Eindhoven.

 

https://eazzypark.nl/