Dutch Labs
Image default
Wijn

Whiskey glazen voor Sinterklaas

Whiskey glazen ze horen echt perfect bij het favoriete drankje van mijn vriend. Hij vind het natuurlijk geweldig om even een sigaar op te steken en een glas whisky te drinken. Voor mij is het allemaal veel te sterk, maar hij beweert dat deze combinatie echt zo goddelijk is. Ik probeer hem te geloven, maar elke slok maakt mij misselijk. Sinterklaas komt er nu binnenkort aan en het wordt tijd om een leuk cadeau voor hem te vinden. Mijn vriend is hierin zo verschrikkelijk moeilijk. Hij leest niet of heeft geen hobby’s waar hij dagelijks iets mee doet. Zijn enige hobby’s zijn dus whisky en auto’s. Helaas kan ik geen auto voor hem kopen voor de Sint.
Whiskey glazen zoeken op het internet.

Op het internet heb je heel veel verschillende dingen die te maken hebben met whiskey. Whiskey glazen horen hier natuurlijk ook een beetje bij. Hij giet het nu eigenlijk standaard in een soort sapglas. Natuurlijk zijn whiskey glazen eigenlijk een soort veredelde sapglazen, maar ik ben op zoek naar iets speciaals. Iets waar hij van kan genieten en dat past bij de Sint. Met een budget van € 20 kom je natuurlijk niet heel ver. Gelukkig wil ik dit eigenlijk los van alle lootjes kopen. Ik zoek gewoon iets speciaals om op het heerlijk avondje me vriend te verrassen. Whiskey glazen zouden de ideale oplossing moeten zijn om mijn vriend in de watten te leggen. Ik besloot eens op zoek te gaan naar een leuke set.
Whiskey glazen los bestellen.

Whiskey glazen los zijn op het internet nog best lastig. Natuurlijk je hebt de goedkope glazen die er niet uit zien. Me vriend kan dan nog net zo goed gewoon een setje van zijn sapglazen blijven gebruiken. Naast deze glazen heb je ook whiskey glazen van echt kristalglas. Dit kost zeker een vermogen? Nou dit valt nog best mee als je een beetje goed op het internet gaat zoeken. Je hebt al echt kristalglas vanaf € 10. Natuurlijk wil je iets unieks en met verder zoeken kom je al een heel eind. Al snel had ik de perfecte glazen gevonden die heerlijk paste in de zak van Sinterklaas. Nu nog snel inpakken en we hebben zaterdag echt een feestje.

http://www.whiskeyglazenshop.nl