Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wilt u een koelcontainer huren? Dit is waar u op moet letten

Heeft u een cateringbedrijf en wilt u voor een evenement een koelcontainer huren? Of organiseert u een evenement en kunt u wel wat extra koel- of vriescapaciteit gebruiken? Wanneer u een koelcontainer gaat huren zijn er enkele zaken waar u op moet letten. Bij Douven Verhuur kunt u terecht als u een koelcontainer wilt huren, maar ook om een kleinere koelcel te huren. Een koelcel huren is handig als u extra koelcapaciteit kunt gebruiken tijdens drukkere dagen. Bijvoorbeeld in december. Wanneer u rekening moet houden met een grote toeloop en dus veel gekoelde of bevroren producten gebruikt of verkoopt, kunt u beter een grote koelcontainer huren.

Het gebruik van de koelcontainer

Allereerst moet u zich afvragen waar u de koelcontainer voor wil gebruiken. Bij Douven Verhuur kunt u zowel HACCP als REEFER vries- en koelcontainers huren. Dit betekent dat u deze koelcontainer kunt huren om tijdens een evenement drank koel te houden of als uw cateringbedrijf gebruikmaakt van bevroren producten. De vraag is dus of u veel opslag nodig heeft of dat u uw producten bevroren wil houden. Hiervoor kunt u het beste een koelcontainer huren. Wanneer u uw producten niet bevroren wil hebben en minder opslag nodig heeft, kunt u een koelcel huren bij Douven Verhuur.

Huur een koelcel die voldoet aan uw eisen

Wanneer u op uw evenement gebruikmaakt van producten die zijn bestemd voor menselijke consumptie, zijn er enkele eisen waaraan een koel- en vriescontainer moet voldoen: de HACCP regels. HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. Het is belangrijk dat er met voedsel zorgvuldig en hygiënisch omgegaan wordt. Bij Douven Verhuur kunt u zowel een HACCP als een REEFER koelcontainer huren. De HACCP koelcontainers voldoen dus aan alle voedselveiligheid- en hygiëne regels. U kunt bij Douven Verhuur eveneens een koelcel huren voor thuisgebruik; altijd veilig in gebruik.