Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Zo houd je je gekleurde haar mooi

 

Wanneer je naar de kapper bent geweest en je thuis komt met een nieuw kleurtje, wil je dit kleurtje natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Het goed verzorgen van geverfd haar is een must wanneer je je haar gekleurd hebt. In dit artikel gaan we je vertellen hoe je jou geverfde haren het  beste mooi kunt houden. De beste kapper Delft, Onekappers, weet hier ook alles van. Je kunt zeker bij ze terecht voor een mooi kleurtje.

Wanneer je je haar hebt geverfd is het belangrijk dat je het niet te vaak wast, sop zorgt er namelijk voor dat de kleur vervaagd. Wanneer je je haar wast is het dan ook belangrijk om niet teveel shampoo te gebruiken. Wanneer je je haar gaat wassen of verzorgen, gebruik dan producten speciaal voor gekleurd haar. Van deze producten kun je genoeg vinden bij drogisterijen. Deze producten zijn er voor gemaakt om gekleurd haar te beschermen, gebruik dus producten die bij jou soort haar passen.

Wanneer je net je haar hebt geblondeerd raden we je aan om het zwembad te vermijden. De chloor in het water kan er namelijk voor zorgen dat je haar groen wordt. Pas dus goed op! Ook is het belangrijk om de zon te vermijden. De zon kan er voor zorgen dat je hele nieuwe haarkleur vervaagd of helemaal verkleurd. Er is tegenwoordig ook zonnebrand beschikbaar voor in je haar, top haarverzorging Delft. Wanneer je in de zon loopt kan je een hoedje of een petje op doen om je haar te beschermen tegen de zon. Zo voorkom je verkleuringen.

Maak ook zo min mogelijk gebruik van styling tools, blijf er het liefst helemaal van af. De warmte is helemaal niet goed voor je haar en zal de kleur vervagen. Olie is de beste vriend van je haar! Gebruik als je het toch doet een olie die tegen die hitte bestemd is.

http://www.onekappers.nl

Gerelateerde artikelen

Wanneer koop je een diamantschijf

De Lelie Schoonmaak

Professionele vertalingen door JK Translate