Dutch Labs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zo praktisch is een brievenbusdoos voor verzending van uw producten

Heeft u voor het versturen van artikelen aan uw klanten wel eens aan een brievenbusdoos of een van de andere soorten verzenddozen gedacht? Dit is een handig formaat verzenddoos die door vrijwel iedere brievenbus past. De afmetingen zijn hier speciaal op afgestemd. Het grote voordeel voor u als leverancier is dat u aanzienlijk goedkoper uit bent met het versturen van pakjes. Brievenbuspost is namelijk een stuk goedkoper dan wanneer u gebruik moet maken van een pakketdienst. Daar komt bij dat de verzending in sommige gevallen ook nog sneller gaat. Bezorging van brievenbuspost is doorgaans de volgende werkdag, terwijl sommige pakketvervoerders een termijn van twee dagen of soms nog langer hanteren voor de bezorging van uw zending.

Gemak voor u en voor uw klanten

Als u kiest voor een brievenbusdoos dan is dat niet alleen voor u als leverancier handig. Voor de bezorging van brievenbusdozen hoeft uw klant niet thuis te blijven. Steeds meer mensen werken overdag en dan is het lastig om een pakje aan te nemen. Ook voor bezorgers is het frustrerend dat ze bij veel adressen geen gehoor krijgen. Uw brievenbuspakje wordt echter gewoon in de brievenbus bezorgd en komt dus altijd op de gewenste dag aan. Zo kunt u ook een stuk makkelijker uw belofte “vandaag besteld, morgen in huis” richting uw klanten waar maken.

Stevige verzenddozen bestelt u online

Als u regelmatig pakketjes verstuurt is het handig om hiervoor altijd het juiste verpakkingsmateriaal op voorraad te hebben zodat de verzending geen vertraging oploopt. Heeft u behoefte aan verzenddozen in diverse maten? Verzenddozen die ook nog eens stevig en duurzaam zijn? Kijk dan eens naar het assortiment van Twinpack. Hier vindt u uiteraard ook een ruime sortering van een brievenbusdoos, zowel in bruin als in wit. Als u wilt, kan het verpakkingsmateriaal worden voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam voor betere herkenbaarheid. U kunt direct in de webshop bestellen of voor een grote order eerst een vrijblijvende prijsopgave vragen.

Gerelateerde artikelen

Wat doet een taxateur

Containerverhuur Enschede. Op zoek naar een container in Enschede en omgeving?

De juiste leidinggevende vinden met een specialist in executive search uit Nederland