Dutch Labs
Image default
Woning en Tuin

Zwaar aangekoekte pan schoonmaken; de beste manier!

Als er een vraag wordt gesteld wat iemands favoriete bezigheid is, dan zou niemand antwoorden met de zin: “Het liefst wat ik doe in mijn vrije tijd is het schoonmaken. En het liefst mijn aangebrande pannen schoonmaken”. Niemand in de ruimte zou zich afvragen waarom niet. Want iedereen weet dat een sterk aangebrande rvs pan schoonmaken een hels karwei is. Maar het is wel nodig als je niet in een financieel vrije situatie leeft waarbij je elke pan na het gebruik kan weggooien en een nieuwe aanschaft.

 

Over het algemeen wordt het beschouwt als een hels karwei omdat het een lastige taak is. Het etenswaar zit er meestal vast aan aangekoekt waardoor je een sterk aangebrande pan hebt die je moet schoonmaken. Met een beetje Dreft, wat heet water en een schuursponsje ga je het meestal niet klaren. Maar als je de kracht kent van het op een juiste manier gebruiken van suiker of ammoniak, dan kun je een heel eind komen. De onderkant van een aangebrande pan weer zo goed als nieuw krijgen kun je bijvoorbeeld doen middels het gebruik van cola. Het is geen leugen, schenk een beetje cola in de pan en zet het aan de kook. Zo kun je een met rijst aangekoekte pan schoonmaken. En niet zomaar schoon, maar blinkend nieuw.

 

 

In het volgende artikel worden de verschillende manieren in een uitgebreide manier geschreven. Stap voor stap kun je deze handleidingen volgen om zo je aangekoekte tafel pan schoon te maken en kun je lezen hoe je een droog gekookte pan kunt schoonmaken. Wacht niet te lang en lees het uitgebreide artikel over de geheimen hoe je je aangebrande pan kunt schoonmaken met baking soda. En niet alleen met baking soda, maar met heel veel meer producten waarvan de meesten de geheime krachten niet kennen!

https://kookspullenwinkel.nl/inspiratie/aangebrande-pannen-schoonmaken-zo-doe-je-het