Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

5 best geprijsde afstand bestuurbare auto’s 2019

Als je op een of andere manier weg bent van afstand bestuurbare auto’s, is het nooit te laat om te beginnen. Afhankelijk van je budget, zul je uiteindelijke bepalen hoeveel “auto”-waar je krijgt voor je geld. Een afstand bestuurbare auto kan in prijs variëren met enkele euro’s verschil tot honderden voor merken van topkwaliteit.

 

Sommige van de beste RC-auto’s van vandaag de dag kosten honderden en honderden euro’s, en een handvol kan eigenlijk voor een verrassend klein bedrag worden gekocht. Of je nu een elektrische RC-auto of een RC-auto op gas wilt, je wilt eerst weten wat het limiet is van jouw budget. 

 

Voor gasgestuurde radiografisch bestuurbare auto’s, kijken we al gauw naar minimaal 80 Euro. Elektrische voertuigen die snel zijn en uitwisselbare onderdelen hebben, zijn geprijsd rond de 100 Euro+. Dat gezegd hebbende, zijn we erin geslaagd om een aantal auto’s te vinden voor zeer redelijke prijzen.

 

Hier is een lijst met een greep uit de populaire afstand bestuurbare auto’s die je nu kunt kopen. Houdt er rekening mee dat deze voertuigen niet allemaal in het jaar 2019 zijn geproduceert. Maar ze staan toch in de lijst omdat het een geweldige deal is die we niet kunnen overslaan. 

5. Absima brushless buggy RTR – €249,95

Dit is een betaalbare brushless RC buggy, schaal 1 op 10 en haalt snelheden tot wel 60+ km/h. Dankzij de duurzame kogelgelagerde vierwielaandrijving geniet je optimaal van de wegligging. Voor een schappelijke prijs kun je deze afstand bestuurbare auto, die tegen een stootje kan, in huis halen. Mocht je onverhoopt schade oplopen door een crash, dan is dit model ook makkelijk te repareren. Alle onderdelen zijn namelijk los te verkrijgen. 

 

Deze Absima wordt volledig voorgemonteerd, dat bespaart je een hoop tijd! Én je kunt meteen aan de slag zodra je een accu, lader en AA batterijen hebt voor de 2,4GHz zender. 

4. Absima electro buggy 4WD KIT – €89,95

Ook deze absima is schaal 1 op 10 en is net zo robuust als de Absima brushless. De Absima electro doet niet onder voor de brushless en heeft een sublieme wegligging. Uiteraard zijn ook alle onderdelen los aan te schaffen voor reparaties. 

 

Deze Absima wordt geleverd als KIT, dit betekent dat je het zelf in elkaar moet zetten. Een bijkomend voordeel is dat je hierna precies weet hoe de auto in elkaar steekt. Handig voor toekomstige reparaties. Daarnaast kun je zelf bepalen met welke elektronica je aan de slag gaat. 

3. ARRMA Fazon Voltage electro truggy RTR – €149,00

Hoewel de ARRMA Fazon voorheen alleen beschikbaar was als schaal 1 op 8, is daar nu verandering in gekomen. Met de komst van Fazon Voltage is deze schaal 1 op 10. Op zowel verharde als onverharde terreinen presteert deze afstand bestuurbare auto goed. Hoewel de wielen groot zijn compenseert het gewichtspunt prima. En daarom kantelt de auto niet snel in bochten. Deze instap RC auto wordt geleverd met twee Lithium-Ion batterijen + bijbehorende lader. Het enige wat je verder nodig hebt zijn AA batterijen voor de zender.

2. Traxxas Rustler XL-5 electro truggy RTR – 2.4 Ghz – €229,95

De Traxxas Rustler is een tweewiel aangedreven truggy die bestendig is tegen vele situaties. Standaard wordt de Traxxas bestuurbare auto uitgerust met waterproof electronica en voor de beginnende bestuurders is er de optie om de snelheid met 50% te halveren. Zo kun je wennen aan ieder terrein en doe je meer ervaring op voordat je er als een snelheidsduivel vandoor gaat. Dit is één van de best verkochte Traxxas modellen.

1. LaTrax Teton electro monster truck RTR – €144,95

De LaTrax Teton is een monstertruck in kleine uitvoering met schaal 1 op 18. LaTrax maakt deel uit van Traxxass. Met deze tak hebben ze een afstand bestuurbare auto op de markt gezet die betaalbaar is voor jong en oud. Zoals alle Traxxas producten worden er componenten gebruikt van hoge kwaliteit. Dit model is waterdicht en gaat lang mee. Mocht er toch iets misgaan dan zijn de losse onderdelen gelukkig goedkoop.

De LaTrax Teton kan prima rijden op verschillende terreinen zoals parkeerplaatsen, sporthallen, door de straat of de tuin. De LaTrax Teton wordt volledig gemonteerd bij jou afgeleverd. Inclusief een 2,4 GHz-zender.