Breaking News

Dutchlabs

Alleen nog de juiste kleur kleding? Een workshop kleuranalyse helpt.

Kleuranalyse ? Kleding die je staat

Een kleuranalyse leent zich perfect om te kunnen bepalen welke kleding jou staat en welke niet. Hoe vaak overkomt het je dat een outfit gescoord hebt en dat deze bij thuiskomst helemaal niet zo goed blijkt te staan als dat je dacht hoe deze in de stond. Teleurgesteld en gefrustreerd rest je niks anders dan de kleding weer terug te brengen naar de winkel, of de kledingstukken naast die andere ongedragen kleding in de kast te hangen. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn van kleding die je koopt. Daarom is het grote voordeel van het advies dat volgt uit een kleuranalyse dat kleding je voortaan altijd staat, omdat je de juiste kleuren kiest.

Verschillende kleurtypes, verschillende kleuren kleding

Elk kleurtype heeft dus verschillende kleuren die hem of haar geweldig staan. De truc zit hem erin om hierachter te komen en aan de hand van een paspoort of een ander hulmiddel waar jouw topkleuren instaan voortaan gericht te shoppen naar die outfits in de juiste kleur en die jou uiterlijk letterlijk een boost geven. Zo kun dus stellen dat de verschillende kleurtypes kleding behoren te dragen die afgestemd zijn om een hefst-, zomer-, lente- of wintertype, want dat zijn de kleurtypes die we onderscheiden.

Workshop kleuranalyse; een speelse manier om je kleurtype te ontdekken.

Wil je op een laagdrempelige wijze erachter komen welk kleurtype je bent en zo voortaan alleen nog die kleding dragen die je laat stralen? Dan is een workshop kleuranalyse een harstikke gave manier. Met een kleuranalyse in workshop vorm werk je samen met anderen in groepsverband aan je analyse en ervaar je extra veel fun. Per provincie zijn er verschillende aanbieders. Woon je bijvoorbeeld in Limburg? Dan kun je zoek op Workshop kleuranalyse Limburg en voor Brabant geldt dat je het woordje Limburg vervangt door Brabant. Zo krijg je jouw aanbieders van workshops kleuranalyse in jou regio in beeld. Let er wel even op dat ze ook een paspoortje aanbieden bij het workshop arrangement, want anders is het effect maar van tijdelijke aard. Je exacte kleuren vergeet je namelijk naar verloop van tijd weer!

 

 

http://www.style-by-yvs.nl