Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Hoe kies je een lange regenjas?

Hoe kies je een lange regenjas?

Lange regenjassen zijn al heel lang populair. Ze worden vandaag de dag nog steeds veel gedragen, net als Rains fishtail parka of andere merken. Een traditionele lange regenjas heeft vaak knopen aan weerszijden van het kledingstuk. Het is normaal gesproken bruin van kleur en is vrij lang. Lange regenjassen zijn tegenwoordig echter verkrijgbaar in een breed gamma aan materialen, kleuren en lengtes. Je moet eerst kiezen welke stijl het beste bij je past voordat je besluit om een lange regenjas te dragen.

Kies op basis van je lengte

Hoewel lange regenjassen in verschillende lengtes bestaan, moet je er een kiezen die bij je past. Kies een lange als je lang bent. Lange regenjassen kunnen tot over de knie of zelfs net boven de enkel vallen. Voor langere mensen zijn lange regenjassen perfect, maar korte mensen kunnen er nog korter door lijken. Als je een kleiner persoon bent die een langere regenjas wil dragen, zorg er dan voor dat je een maat kiest die goed past. Je kunt een lange regenjas kiezen die iets onder de knie valt. Meestal eindigt een kortere jas iets boven of onder de heupen. Als je de voorkeur geeft aan een meer aansluitende stijl of een broek draagt ​​bij je outfit, dan is dit een fantastische optie. Probeer bovendien een lange regenjas van gemiddelde lengte te dragen als op veilig wilt spelen. De gemiddelde lengte van een middellange jas is halverwege de dij. Bijna iedereen kan een lange regenjas dragen, ongeacht de maat of het lichaamstype. Mensen met een kortere of rondere lengte zullen deze lengte echter bijzonder flatterend vinden. Je kunt een Rains regenjas dames sale of andere merken op internet vinden.

Kies een lange regenjas om je lichaam te laten zien

Je kunt een lange regenjas met uitlopende zomen dragen om een ​​zandlopervorm te creëren. De onderkant van de lange regenjas loopt niet recht op en neer als deze een uitlopende zoom heeft. In plaats daarvan spreidt de zoom aan de onderkant van de jas aan beide kanten naar buiten. De beste manier om een ​​uitlopende zoom te dragen is met een middellange regenjas. Iemand met magere benen zou ook baat hebben bij deze jas. Ben je slank, ga dan voor een lange regenjas met brede omslagen. De omslagen bevinden zich net onder de kraag aan weerszijden van de jas. Als magere mensen er ronder uit willen zien, zijn brede omslagen een geweldige optie. Voor mensen met rondingen die niet dikker willen lijken dan ze zijn, zijn brede omslagen geen geschikte keuze.

Kies een mooie kleur

Draag een kleur regenjassen of lange regenjassen die passen bij de kleur van je kleding. Een tijdloze lange regenjas in beige past bij een reeks kleding en looks. Een beige jas past goed bij zowel een pak als een spijkerbroek en een T-shirt. Je kunt ook kiezen voor een lange regenjas in zwart of donkergrijs. Een formeel, donker pak, een pak in een lichtere kleur of een geheel zwart kostuum zien er geweldig uit bij een donkere lange regenjassen. Als je je klederdracht een modieus tintje wilt geven, overweeg dan om een ​​lange regenjas te dragen in een van de volgende kleuren: blauw, roze, geel of groen.