Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Opwindend voedsel: Kom je eten?

Door de geschiedenis heen hebben zowel mannen als vrouwen voedsel gebruikt om een minnaar te verleiden. In sommige gevallen is het eten zelf een opwindende stimulans. In andere gevallen is het de invloed van het voedsel op je zintuigen die je opwindt. De manier waarop het eruit ziet, hoe het voelt als je het eet en hoe exotisch, zeldzaam of duur het is, dragen er allemaal aan bij!

In deze blog lees je over opwindend voedsel! Benieuwd? Lees dan lekker verder.

 

Avocado’s

Avocado voldoet aan de sensuele criteria. De vorm doet denken aan mannelijke geslachtsorganen of de rondingen van het lichaam van een vrouw. De gladde, romige textuur draagt bij aan de sensualiteit van deze vrucht. Avocado is in trek gekomen de afgelopen 10 jaar, ook logisch. Als je eraan begint, dan kun je er geen genoeg meer van krijgen.

 

Maca poeder

Maca is “een krachtige seksversterker”, Het is een wortelgewas dat groeit in de Peruaanse hooglanden, waar het een hoofdbestanddeel is van het dieet. “De enige klacht die ik ooit over maca heb gehoord is: ‘Ik moest stoppen met het spul omdat ik er te hitsig van werd’.” Het kan worden toegevoegd aan je ochtendsmoothie, maar het kan ook worden toegevoegd aan brood, gebak en zelfs je koffie. Het kan vooral nuttig zijn voor mensen die een laag libido hebben als gevolg van antidepressiva. Het poeder is overal verkrijgbaar bij internetwinkels en natuurvoedingswinkels zoals Whole Foods.

 

Gember

Gember verdunt het bloed, wat je lichaam kan helpen sneller te reageren op stimulatie. Het helpt ook bij de spijsvertering, wat nuttig kan zijn om je libido op peil te houden als je een grote maaltijd hebt gehad. Het is ook ongelooflijk veelzijdig. Ingemaakte gember is koel en verfrissend; verse gember toegevoegd aan roerbakgerechten kan een pittig tintje geven.

 

Asperges

Asperges, met hun fallusachtige vorm, voldoen aan de visuele criteria voor een afrodisiacum. Maar eenmaal verteerd, werkt asperge van binnenuit door het stimuleren van de urinewegen. Het geeft je een beetje jeuk daar beneden. Het kan heel aangenaam stimulerend zijn, dus grijp je kans in het aspergeseizoen!

https://restoranto.com/nl/eten-en-emoties/