Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Auto gekocht bij Blokhuis Occasions

Vorige week heb ik een tweedehands auto gekocht bij Blokhuis Occasions. Mijn vorige auto ging zeer regelmatig stuk. Op gegeven moment zelfs op de snelweg, terwijl ik onderweg naar werk was. Op dat moment bedacht ik dat ik de auto zat was en ging zoeken naar een nieuwe. 

Auto’s op Marktplaats

Diezelfde dag ben ik op het internet gaan zoeken, waaronder op Marktplaats. Daar staan natuurlijk ongelooflijk veel tweedehands auto’s. En dus ben ik wat specifieker gaan zoeken. Ik ben altijd al fan geweest van Suzuki Swifts, dus besloot ik te kijken of dat er een goede occasion te koop stond ergens in de buurt. Al gauw kwam ik uit op een advertentie van Blokhuis Occasions waarin zij een Swift uit 2012 aanboden die 105.000 kilometer had gelopen en ze vroegen er €8.000,- voor, rijklaar. Op de foto’s zag deze auto er netjes onderhouden uit. En dit autobedrijf zit maar op een paar kilometer afstand van mijn huis. Ik besloot er naartoe te gaan om te vragen of ik direct een proefrit kon maken. 

Blokhuis Occasions

Natuurlijk zijn er veel autobedrijven waar vast en zeker niet alles eerlijk verloopt qua verkoopprijs en advies. Maar hier was dat heel anders! Onderweg checkte ik nog de reviews en louter positieve reacties! Ook mijn eigen eerste reactie bij aankomst bij Blokhuis Occasions was erg positief. Het zag er netjes uit en er kwam direct een medewerker naar mij toe met de vraag of dat hij mij ergens mee kon helpen. Ik gaf aan interesse te hebben in de Suzuki Swift die ze te koop hebben staan en hij gebaarde mij direct mee te lopen naar de auto. Deze zag er exact zo uit als op de foto’s, wederom netjes onderhouden. Na een proefrit en een afgesproken bedrag voor het inruilen van mijn oude auto ben ik de trotse eigenaar van mijn nieuwe tweedehands auto.