Dutch Labs
Image default
Entertainment

BillyBird voor een verrassende schoolreis, kinderfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid

Of je nu een schoolreis plant, een dag weg met de hele familie of andere gelegenheid; BillyBird verdient een plekje op de lijst met opties. Waarom? Omdat het park allerlei mogelijkheden biedt voor een fijne dag weg, zowel voor kinderen als volwassenen. In het ruim opgezette, groene park met groot nepstrand in het midden hangt een prettige sfeer en is van alles te doen. Kinderen kunnen er naar hartelust spelen, er kan gezwommen en in de zon gelegen worden en ook voor een feest of diner heeft het park een fijne ambiance. Een topschoolreis of onvergetelijk groepsuitje is zo geregeld.

Een waar kinderparadijs

In BillyBird raken kinderen niet zomaar uitgespeeld. Het park heeft allerlei attracties waar ze plezier kunnen maken. Dit maakt het park ideaal voor een kinderfeestje of een schoolreis, evenals de goede accommodaties. Voor beide gelegenheden biedt het park verschillende arrangementen met onder andere eten en drinken. Dat wordt een dagje weg om niet te vergeten. Een actieve schoolreis op een zonnige dag of een opwindend kinderfeest.

Organiseer een buitenfeest

Ideaal voor een uitje met een grotere groep is het arrangement buitenfeest. Een eigen plekje in het park met heerlijk eten en drinken. Perfect voor een feestelijke gelegenheid met mensen van diverse leeftijden, zoals een familiedag. De volwassen genieten van heerlijk tafelen en praten, terwijl de kinderen in de speeltuin hun energie kwijt kunnen en af en toe langskomen voor wat lekkers. Alles wordt verzorgd door het park dus jij en je groep kunnen heerlijk ontspannen.

Bestemming voor met je bedrijf

Genieten van een lekkere barbecue of andere maaltijd met je collega’s en werknemers kan ook. BillyBird verzorgt ook uitjes voor bedrijven. Een feest aan het eind van het jaar bijvoorbeeld, of een dagje met het nieuwe team om elkaar beter te leren kennen. Ook deze gelegenheden kun je geheel laten verzorgen door het park, zodat alles goed verloopt en je gewoon kunt genieten. Een gezellige borrel met inspirerende speech door de manager is zo geregeld.

https://billybird.nl/hemelrijk/

Gerelateerde artikelen

Lachgas patronen

Goedkope partytent in Enschede huren?

WAAROM ZWEMMEN IN ZWEMBAD NIJKERK?