Dutch Labs
Image default
Entertainment

WAAROM ZWEMMEN IN ZWEMBAD NIJKERK?

Bij zwembad Nijkerk bent u terecht voor al uw recreatieve zwemmomenten maar ook voor al uw zwemlessen. Ons deskundig en ervaren team is zeer klantvriendelijke en helpt u graag om een leuke dag te maken met vrienden en familie. Maar ook voor bedrijfsuitjes zijn wij de ideale plek. Ons zwembaden zijn enorm ruim en de sfeer is zeer aangenaam te noemen en zeer aantrekkelijk voor vooral de kinderen. Verder kunt u bij ons lekkere hapjes en drankjes vinden voor zeer lage prijzen zodat goed voor de inwendige mens. In deze hete zomer is het, het ideale ingangsmoment voor de familie maar ook voor de vrienden. Verder hebben wij andere leuke acties voor de kinderen om zich te vermaken buiten het zwembad.  

GEVEN JULLIE OOK ZWEMLESSEN? 

Jawel. Dat doen wij zeker weten. Ons zwembad hier in Nijkerk is niet alleen voor pret en plezier maar ook proberen wij de juiste skills van zwemmen aan mensen bij te brengen. Zo hebben wij zwemlessen voor jong en oud. Vanaf 2 maanden kunnen baby’s al deelnemen aan onze zwemlessen. Ook volwassenen kunnen bij ons op zwemles terecht. De zwemlessen worden vooral gegeven door de week waar de toestroom van zwembad gangers minder is dan in het weekend. Verder zijn de lesdagen geheel afgestemd op uw beschikbaarheid. Er worden pakketten aangeboden waaruit u kunt kiezen. De pakketten verschillen van elkaar in intensiteit van lessen. Zo zijn er bijvoorbeeld pakketten die u toestaan 2 keer per week les te volgen, maar zijn er ook pakketten die u toestaan 6 keer per week les te volgen. 

WAT ZIJN DE KOSTEN? 

De kosten voor de zwemlessen bij zwembad Nijkerk zijn zoals eerder aangegeven helemaal afhankelijk van de intensiteit van de lessen die u zelf wenst. Wel kunnen wij u aangeven dat onze prijzen de laagste zijn in heel Nijkerk en ons personeel zeer ervaren is om u bij te staan in het leren zwemmen. De entreeprijzen voor het zwembad voor recreatieve doeleinden zijn allemaal te vinden op de website en aan het loket. Ook hier zijn wij toonaangevend in heel Nijkerk doordat ons zwembad de laagste entreeprijzen heeft van heel Nijkerk