Dutch Labs
Image default
Vakantie

Boek een rondreis door Colombia of Japan en ontdek de plaatselijke cultuur

Wilt u meer van de wereld zien? Veel mensen willen graag reizen, maar vinden het lastig om een keuze te maken voor de bestemming. Wanneer u een land wilt zien met een rijke culturele geschiedenis, is een rondreis door Japan of Colombia een interessante optie. Als u aan Japan denkt, denkt u natuurlijk al snel aan sushi, sake, geisha’s en sumoworstelen. Oude tradities staan hoog in het vaandel in het land van de rijzende zon. Ook beschikt de eilandstaat over een veelzijdige natuur. Zo zijn er de Japanse Alpen, prachtige bergdorpjes met hot springs en enkele vulkanen. Aan de andere kant beschikt Japan ook over een moderne, futuristische kant. Denkt u eens aan wereldsteden als Tokyo, Hiroshima, Kyoto en Nagasaki. Het contrast binnen dit land is enorm, wat een rondreis door Japan een bijzondere ervaring maakt.

Trek door het schitterende landschap van Colombia

Colombia is in de verste verte niet te vergelijken met Japan. Dit land staat nog veel meer bekend om haar rijke, indrukwekkende natuur. Het is niet voor niets dat dit Zuid-Amerikaanse land de laatste jaren meer en meer is uitgegroeid tot een toeristische trekpleister. Er zijn fraaie parken waar u diverse flora en fauna tegenkomt. Ook kunt u rondtrekken door de Amazone, het woestijngebied en het Andes-gebergte. Wanneer u een rondreis door Colombia maakt, raakt u onder de indruk van het schitterende landschap. Loop langs de Caraïbische kustlijn en kijk uit over prachtige stranden. Bovendien zijn de steden in Colombia een bezoekje waard. In Bogotá ontdekt u meer van de cultuur van dit land aan de hand van vele musea, kunstgalerijen en historische gebouwen. Of trek naar het levendige en moderne Medellín, waar u meer leert over Pablo Escobar.

Boek een gedenkwaardige rondreis

Wanneer u een rondreis wilt boeken door Japan of Colombia, kunt u gebruik maken van de diensten van Vámonos Travels. Dit bedrijf organiseert al bijna dertig jaar lang individuele rondreizen naar de meest exotische bestemmingen. Dankzij hen ontdekt u de mooiste plekjes ter wereld. Bekijk het reisaanbod op hun website en boek een rondreis die u de rest van uw leven bijblijft!