Dutch Labs
Image default
Vakantie

De historische stad, Sevilla

Sevilla, een hele mooie stad volgens vele mensen. Het wordt door sommige mensen zelfs de mooiste stad van Spanje genoemd, door de charme en schoonheid van de stad. Sevilla is een historische stad en heeft dan ook vele schitterende bezienswaardigheden. Hieronder zullen een aantal bezienswaardigheden aan bod komen, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

Allereerst de Plaza de España, dit is één van de meest bezochte monumenten in Sevilla. Het heeft een enorm mooi plein, waar je heerlijk kunt zitten om van de zon te genieten. Wat ook erg leuk is, is het ronddobberen in één van de bootjes in de gracht. Ook is het historisch koninklijk paleis van Sevilla zeker de moeite waard. Het paleis wordt nog deels gebruikt door de koninklijke familie, maar een deel is ook open voor publiek. Hier kan je ook nog eens de mooie tuinen bewonderen.

Wanneer je graag musea wilt bewonderen, is het archeologisch museum van Sevilla. Dit museum biedt erg veel kunst en cultuur, hier komt alles uit de oudheid weer terug. Delen van ruïnen of juwelen uit de 6de eeuw het is daar allemaal te bewonderen. Door een gids worden rondgeleid is hier ook mogelijk. Een ander museum is Museo de Bellas Artes, het museum voor schone kunsten. Hier bevinden zich mooie kunstwerken uit de geschiedenis, maar ook uit de tijd van nu. Dus bent u een echte kunst liefhebber, dan is dit museum zeker een aanrader.

Sevilla heeft hiernaast nog veel meer mooie bezienswaardigheden te bieden, maar ook mooie parken waar je heerlijk kan genieten van je vakantie. Spanje is een erg zonnig land en met het weer in Nederland is een last minute naar Spanje boeken zeker niet merkwaardig. In ieder geval is Sevilla zeker de moeite waard om een keer te bezoeken. Lastminutespanje.nl kan u helpen bij het boeken van een last minute naar dit prachtige land, Spanje.

http://lastminutespanje.nl/