Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

De koelsjaal is een prima middel tegen opvliegers

Opvliegers, miljoenen vrouwen over de hele wereld hebben er last van tijdens de overgang. Ze zijn vaak niet te voorkomen. Wel is er een prima middel tegen opvliegers die ze minder vervelend maken. De koelsjaal is daar een voorbeeld van. Deze Canadese uitvinding wordt in Nederland op de markt gebracht door Comfort Cooling Products. De sjaal is leverbaar in diverse kleuren en prints, dus u kunt een kleur uitkiezen die bij u past of die goed matcht met uw kledingsmaak. Zo kunt u de koelsjaal onopvallend dragen. Iedereen zal het als een modeaccessoire zien en niet als een middel tegen opvliegers.

Hoe werkt de sjaal?

Na aankoop legt u de koelsjaal een half uurtje in lauw water. Vervolgens laat u hem drogen op een handdoek. Nu is de sjaal klaar voor gebruik en kunt u hem direct dragen. U merkt binnen een paar minuten het verkoelende effect. Als u een opvlieger krijgt zorgen de kristallen in de sjaal ervoor dat uw huid wordt gekoeld. Omdat in de hals grote slagaders lopen, wordt de verkoeling snel verplaatst naar de rest van uw lichaam. Deze verkoelende sjaal werkt overigens ook goed als u last heeft van migraine en andere soorten hoofdpijn.

Gemakkelijk online koelsjaals betellen

Wilt u ook zo’n fijne koelsjaal als middel tegen opvliegers? Bestel hem dan bij Comfort Cooling Products. Dat kan heel gemakkelijk online via de webshop. Kies de kleur die u aanspreekt en leg het artikel in uw virtuele winkelmandje. Reken af met iDEAL of PayPal en uw bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt. U heeft uw verkoelende sjaal binnen enkele dagen in huis en kunt hem meteen uitproberen. Deze sjaals zijn overigens ook prima geschikt voor heren. Werkt u veel in de buitenlucht, ook als de temperatuur in de zomer flink oploopt? Dan kan een koelsjaal zeer verkwikkend werken.