Breaking News

Dutchlabs

De moderne groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen

Zoekt u een ruime groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen waar u met een grote groep terecht kunt? De Schansehoeve in het Gelderse Rivierengebied is een groepsaccommodatie met ruimte voor 50 personen! Hier ontvangen Ted en Paula Lagarde u op een gastvrije manier. Zo helpen zij u graag met het plannen van allerlei leuke activiteiten in de schitterende omgeving. Zo kunt u heerlijk wandelen en fietsen over en langs de dijken. Onderweg is het heerlijk vertoeven op het terras of in een restaurantje. Fiets daarna verder langs de eeuwenoude kastelen. Zo vindt u in de buurt Kasteel Hernen, waar scenes van de beroemde televisieserie Floris zijn opgenomen.

Luxe kamers in de ruime groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen

De Schansehoeve is uitgerust met luxe kamers waar u optimaal geniet van uw nachtrust. Zes van de zeven kamers hebben een eigen douche, wastafel en toilet en voor de zevende kamer is er een badkamer op de begane grond. Heeft u meer ruimte nodig? Dan zijn er de extra kamers, kamer 8 en 9. Kamer 10 is speciaal aangepast voor gasten met een beperking. In deze kamer op de begane grond kunnen allerlei hulpmiddelen geplaatst worden en er kan zorg op maat geleverd worden. Ook een stoellift is aanwezig, zodat ook de vertrekken op de begane grond bereikbaar zijn voor gasten met een beperking. Zo kunnen ook zij verblijven in een luxe groepsaccommodatie in de schitterende omgeving van Nijmegen.

Allerlei leuke activiteiten in de omgeving van deze luxe groepsaccommodatie vlakbij Nijmegen

De omgeving van de Schansehoeve leent zich uitstekend voor leuke dagtrips. Huur een fiets en ontdek het schitterende rivierenlandschap. Of bezoek vanuit onze groepsaccommodatie de mooie oude steden in de buurt, zoals Den Bosch en Nijmegen. Hier vindt u ook schitterende musea. Op zoek naar een echt bijzonder uitje? Vanaf de Schansehoeve worden ook ballonvaarten georganiseerd! Zo heeft u een prachtig uitzicht over het schitterende land van Maas en Waal.