Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

De oprichting van Loveli Deodorant

Herken je dat?! Koud zweet tijdens een meeting of een gesprek die je hebt met iemand? Dit kan nare geurtjes opleveren en je onzeker maken. Ook worden blousejes snel geel bij de oksels en dit wil je natuurlijk liever voorkomen! Cotton Spa’s merk Loveli care is hier op gespecialiseerd.

 

Ontwikkelt door Linda Bot die in 2016 een prijs voor haar geweldige merk in ontvangst nam in de Marie Claire. Deze deo is volledig natuurlijk, gemaakt zonder aluminium, parfum of andere chemische toevoegingen. Het begon allemaal met het verhaal dat haar moeder borstkanker kreeg en weinig deodoranten kon vinden zonder aluminium. Zij is toen zelf in haar eigen thuislab haar eigen deodorant gaan ontwikkelen. Vandaag de dag heeft zij meer dan 5 verschillende soorten (Fresh Cotton, Sweet orange, Apple Blossom, Power of zen en Sensitive) op de markt gebracht maar ook een hele skincare lijn omheen gebouwd. Een eerlijk merk voor een leuke prijs. Want zeg nou zelf, 7 euro voor een kleine facewash is toch geweldig!? 

 

Linda blijft altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Zo is ze al een tijd bezig met het ontwikkelen van een getinte dagcreme die ze tot op de dag van vandaag nog niet heeft uitgebracht omdat ze TOCH nog niet helemaal tevreden is over het eindproduct en hier alle tijd voor neemt. Ze houd je op de hoogte met een mail die ze zo persoonlijk mogelijk maakt. Zo weet je altijd waar ze mee bezig is, waar je nog even op moet wachten en wanneer het nieuwe product op de markt komt. 

 

In Haarlem is er nu een loveli winkel geopend waar je ook alle producten kunt zien maar ze staan natuurlijk ook allemaal bij ons in de store! Met tester en al! Zo weet je dus direct wat je koopt, hoe het ruikt en hoe het eruit ziet en wat je mee naar huis neemt. Ook kun je refills kopen zodat je niet een heel nieuw omhulsel hoeft te kopen, wel zo goed voor het milieu!

 

Cotton Spa is er in ieder geval helemaal fan! 

 

https://www.cottonspa.nl/collections/loveli