Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

Deze facilitaire diensten heeft elk bedrijf nodig!

Merk jij dat er in jouw bedrijfspand vaak sprake is van een troep? Dit is niet alleen erg irritant om in te werken, maar het staat ook nog eens enorm slordig. Gasten die jouw bedrijf zullen bezoeken, zullen je hoogstwaarschijnlijk minder serieus nemen. Het is daarom goed om een facilitair bedrijf in te schakelen, die jou hiermee kunnen helpen. In deze blog gaan we drie diensten uitlichten waarmee een facilitair bedrijf jou kan helpen. Lees dus snel verder!

  1. Schoonmaak

De belangrijkste, en ook meest populaire dienst van facilitaire bedrijven is vrijwel altijd het schoonmaken van het bedrijfspand. Door de schoonmaak op professioneel niveau uit te laten voeren, weet jij zeker dat er altijd sprake zal zijn van een netjes opgeruimd pand. Dit creëert een betere werksfeer, aangezien rommel voor afleiding zorgt. Ook straal je door je pand goed op te ruimen luxe uit, wat een uitnodiging kan zijn voor gasten.

  1. Glazen wassen

Een pand met veel glas kan voor enorm veel sfeer zorgen. Er is dan namelijk sprake van een mooie lichtinval. Als je pand hoog de lucht in gaat, is er op de hogere verdiepingen vaak ook nog sprake van een mooi uitzicht. Maar, glas brengt ook veel onderhoud met zich mee. Deze moeten namelijk goed schoon blijven, want anders geven deze ramen juist de tegenovergestelde sfeer als dat jij wil dat ze geven. Een facilitair bedrijf wil je hier graag bij helpen, door een afgesproken aantal keer per maand deze ramen goed voor je te wassen.

  1. Afvalmanagement

Misschien legt jouw bedrijf de nadruk op milieubewust te werk gaan. Het is dan belangrijk dat er in het pand een manier van afvalscheiding plaats vindt. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar door een facilitaire ploeg in te schakelen, is dit niet langer een probleem. Zij zorgen voor de juiste producten die nodig zijn om dit succesvol te laten verlopen, en voorzien jouw personeel van uitleg wanneer dit nodig is. 

EW Facility Services

Ben jij geïnteresseerd in deze facilitaire diensten, of ben jij benieuwd wat er voor jouw bedrijf mogelijk is? Neem dan eens een kijkje op de website van EW Facility Services! Zij helpen je graag met deze facilitaire diensten, en informeren je ook graag over wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. 

 

https://www.ew.nl/