Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Diverse producten, zoals een gebreide muts, laten bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf om diverse gebreide artikelen, zoals een muts, te laten bedrukken, bent u bij het gespecialiseerde bedrijf De Breigigant helemaal aan het juiste adres. Op de website van deze betrouwbare specialist kunt u diverse soorten gebreide producten van hoogwaardige kwaliteit laten bedrukken, zoals onder andere een muts, sjaal en handschoenen. Verder schakelt u deze professional ook in voor het bedrukken van aanvoerdersbanden, geweven badges, mini tenues, mini kits, geborduurde badges en rubberen badges. Wilt u dus een heel sportteam van top tot teen aankleden? Dan bent u bij deze specialist van harte welkom. Zij bedrukken uw logo of teamnaam graag op een product naar keuze.

Kies een muts die aansluit op uw bedrijf of team

In het ruime assortiment van dit bedrijf vindt u diverse standaardmodellen van mutsen, maar het is ook mogelijk om een originele custom muts te ontwerpen. Met de triple colour gebreide muts, kiest u voor een muts die erg populair is om te bedrukken. Deze muts kan qua kleuren namelijk exact aansluiten op uw team of bedrijf. U kunt aan de muts vervolgens een geborduurde of geweven badge toevoegen of uw eigen ontwerp laten drukken. De levertijd van de mutsen is ongeveer één á twee weken, vanaf de schriftelijke goedkeuring op het design of de sample. Het produceren van deze sample is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Kiest u ervoor om een custom made gebreide muts te laten bedrukken, dan zijn in totaal acht kleuren toegestaan. Verder heeft u de keuze uit verschillende maten zodat er voor ieder hoofd een geschikte muts is.

Vraag een offerte of sample aan

Bent u geïnteresseerd in het laten bedrukken van een product uit het assortiment van deze specialist? Of wilt u graag een sample aanvragen met uw ontwerp erop en een offerte ontvangen? Upload dan eenvoudig en snel uw ontwerp via de website. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen, e-mailen of chatten. U vindt de contactgegevens op de website van De Breigigant.