Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

Een goed FIFA Ultimate team maken

FIFA is een populair voetbalspel dat jaarlijks wordt uitgegeven door Electronic Arts. Sinds FIFA 12 hebben zij het mateloos populaire onderdeel Ultimate Team verwerkt in de game. Vooral in de versies FIFA 15, FIFA 16, FIFA 17 en in de toekomst FIFA 18, spelen dagelijks miljoenen mensen het onderdeel. De speler moet hier een team samenstellen met spelerskaarten. Je verzamelt eigenlijk dus ouderwets kaarten van voetballers, zoals je vroeger deed bij Panini kaartjes. Om spelers te kopen en pakketjes te kopen met spelers erin, moet je beschikken over FIFA coins en FIFA points. Hoe kun je zo snel mogelijk een goed FIFA Ultimate Team bouwen? Drie mega-tips op een rij:

Tip 1: Speel veel wedstrijden en handel verstandig

Als je wedstrijden speelt online tegen echte tegenstanders of de computer, krijg je automatisch een hoop coins. Je hoeft hier niet eens alle wedstrijden voor te winnen. Je krijgt deze namelijk ook als je verliest. Deze coins kun je direct gebruiken om speler packs te kopen of om een specifieke speler te kopen op de transfermarkt. Handig als je veel tijd hebt.

Je kunt ook een aantal spelers gaan verkopen die je in jouw team hebt. Veel spelers zullen namelijk in de verloop van tijd overbodig worden en je hebt ze niet meer nodig. Zet ze dan te koop voor flink wat coins. Ook kun je kijken naar spelers die andere mensen goedkoop aanbieden op de transfermarkt. Deze kun je opkopen en later weer verkopen voor meer coins. Erg leuk als je over veel zakelijk inzicht bezit in FIFA Ultimate Team. Helaas gaan deze twee methoden wel een stuk langzamer dan de onderste twee tips.

Tip 2: koop FIFA coins

FIFA coins kopen is makkelijk, snel en goedkoop. Je legt een klein bedrag neer in euro’s (of dollar) en je krijgt direct een grote hoeveelheid coins geleverd van een aanbieder. Je kunt op verschillende manieren coins kopen in FIFA Ultimate Team. De twee beste manieren zijn via Auction house en Comfort Trade. Bij de eerste zet jij een speler te koop voor het hoogste bedrag mogelijk. Je betaalt de verkoper en deze koopt jouw kaart op. Bij Comfort Traden logt de aanbieder in op jouw account en gaat handelen totdat je het aantal betaalde coins hebt. Mooi en snel FIFA coins kopen dus.

Tip 3: koop FIFA points

De meest populaire methode om een Ultimate Team snel goed te maken is met FIFA points kopen. Deze points kun je snel en makkelijk kopen op een FIFA points account. Als je op de links hiervoor drukt, dan krijg je daar direct meer informatie over. Leuk en gemakkelijk! Dit is mogelijk voor FIFA 17 PS4 points kopen en FIFA Xbox One points kopen

Heel veel succes met het bouwen aan jouw nieuwe FIFA Ultimate Team

https://fifacoinsdeals.nl

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar warmte

Onderweg je elektrische auto laden

De vele voordelen van een traagschuim matras op je nachtrust en je hele leven!