Breaking News

Dutchlabs

Een kwalitatief Hoverboard kopen

De mini-Segway, beter bekend onder de naam Hoverboard, is een hypermodern vervoersmiddel waarmee je jezelf door verplaatsing van je lichaamsgewicht voort kan bewegen. De mini-Segway is een bijzonder intelligent apparaat waar je menig uur plezier aan kunt beleven. In dit artikel leer je hoe je de mini-Segway kan besturen en vind je links naar een aantal betrouwbare webwinkels die het product aanbieden.

 

Geschiedenis

Hoewel de Amerikaanse zakenman Shane Chen beweert het oorspronkelijke ontwerp voor het Hoverboard bedacht te hebben, werd het apparaat voor het eerst geproduceerd in China. Het is moeilijk na te gaan welk Chinees bedrijf hier het eerst mee begon. Wie de mini-Seway ook uitgevonden mag hebben, de uitvinder verdient zeker een pluim. Het vervoermiddel oogt erg futuristisch en is bijzonder eenvoudig in gebruik. Vandaag de dag zijn er talloze bedrijven die het product elk onder een andere naam aanbieden. De een noemt het een Oxboard,  de ander een Airboard en weer een ander een Superhoverboard. Andere veel voorkomende namen zijn Metaboard, Balancewheel en IO Hawk.

 

Hoe werkt de Hoverboard?

De Hoverboard is een knap staaltje technologie en bovendien erg eenvoudig in het gebruik. Iedereen kan het leren. Na een half uur oefenen ben je klaar om de straat op te gaan. Je hebt geen rijbewijs nodig en ook geen verzekering of dergelijke zaken.

 

De Hoverboard is extreem wendbaar. Je kunt er zowel vooruit als achteruit mee rijden en je kunt er eenvoudig 360 graden mee draaien. Het besturingssysteem is geheel gebaseerd op balans en het verplaatsen van lichaamsgewicht. Bij het besturen van een Hoverboard kan je het beste vertrouwen op je eigen intuïtie. Het apparaat heeft ingebouwde hi-tech sensoren die naadloos aanvoelen waar je heen wilt. Je kan drie bewegingen maken:

Om van richting te veranderen of je Hoverboard te draaien kun je naar links of naar rechts leunen. Het apparaat zal meebewegen in dezelfde mate als jij beweegt.

Om vooruit of achteruit te gaan kun je respectievelijk naar voren of naar achteren leunen.

Om te remmen dien je rechtop te gaan staan.

Heel simpel dus. Het is geen hogere wiskunde. Meer dan je eigen intuïtie en gevoel voor balans heb je niet nodig. Zowel jong als oud kan binnen een half uur leren een Hoverboard te bedienen.

 

Waar kun je een Hoverboard kopen?

Hoverboards zijn in Nederland slechts in beperkte mate verkrijgbaar, maar hier komt mogelijk verandering in wanneer het vervoermiddel meer ingeburgerd raakt. De best webwinkel is zonder twijfel SmartBalanceWheelShop.be in België. Dit bedrijf biedt kwalitatief hoogstaande Hoverboards die aan alle eisen voldoen. Je kunt ze bestellen via de website.  

Een andere optie is om je Hoverboard te bestellen via Bol.com. Bol.com geeft duidelijke informatie over de vestigingslocatie van het bedrijf en over wie er in het team zitten. Bovendien zijn de contact- en bedrijfsgegevens,  waaronder het KvK- en BTW-nummer, eenvoudig op de site te vinden. Bol.com is ook bereikbaar per telefoon en het bedrijf biedt 1 tot 2 jaar fabrieksgarantie.

http://www.smartbalancewheelshop.be