Dutch Labs
Image default
Bedrijven

Een mooie vergaderlocatie in Veenendaal vinden voor onze meeting

Ik had de taak gekregen om een vergaderruimte te vinden in de omgeving van Veenendaal. Het bedrijf had namelijk een belangrijke mededeling binnenkort dat het bedrijf zou gaan fuseren met een ander groot bedrijf. Dit is een grote deal voor het gehele bedrijf en daarom willen we er een groot feest ervan maken. Maar niet elke vergaderlocatie heeft de ruimte die we daarvoor nodig hebben. Maar ik had deze taak op me genomen en ging eens kijken naar alle opties.

Een grote vergaderlocatie in Veenendaal huren voor een bijzondere bijeenkomst

In Veenendaal heb je een aantal vergaderlocatie waar we ooit een keer eerder een meeting hebben gehouden. Alleen dat was alleen met een veel kleinere groep dan wat we nu hebben. Nu hebben we bijna het gehele bedrijf dat op de locatie moet komen. Dus dat was nogal een grote uitdaging. Ik had de bedrijven wel benaderd, maar ze hadden niet een zaal die we konden afhuren die groot genoeg was. Gelukkig na een tijdje zoeken, kwam ik op de website van Vonk 360. Daar hadden ze erg grote en ruime zalen die je kunt huren voor een goede prijs. Dit was precies de plek die ik zocht en ging meteen bellen.

Een fijne en makkelijke locatie

Toen ik eenmaal contact had met de medewerkers van Vonk 360, ging alles heel soepel. Ik hoefde alleen een datum aan te geven wanneer we graag wilden komen en daarbij ook hoeveel man. Daarna zouden zij de rest regelen en hoefde wij alleen daar heen te komen en ons ding doen. Mijn leidinggevende was zeer tevreden met de zaal. We hebben onze mededeling kunnen doen en daarbij ook lekker kunnen borrelen met onze collega’s. Het was zeker geslaagd bij Vonk 360 en we komen daar zeker een keer terug als we weer een vergaderlocatie nodig hebben.

Contact

Wilt u meer weten over de verschillende opties die u bij Vonk 360 kunt krijgen? Of naar hun andere diensten? Bekijk dan eens de website van Vonk 360 via www.vonk360.nl voor meer informatie over hun zalen en meer.