Dutch Labs
Image default
Media

Ethereum geen cryptocurrency? ETH koers en info.

Technisch gezien is Ethereum (koers) helemaal geen cryptocurrency, maar een speciaal type blockchain-technologie die Etheroverdrachten niet alleen tussen mensen aanstuurt, maar ook kan worden gebruikt om een ​​assortiment van verschillende cryptocurrencies te maken en dat heeft het ook. Voor zo’n jeugdige valuta is aangetoond dat Ethereum een ​​van de populairste is.

In tegenstelling tot Ardor, werd Ethereum geconstrueerd om een ​​hoge mate van maatwerk weer te geven, wat het begrip van codering met Solidariteit vereist. Ethereum is geen cryptocurrency. Ethereum is anders dan Bitcoin omdat het functioneert als een verstandig contractsysteem. Ethereum zal daarentegen de exacte hoeveelheid ether op een normale basis voor altijd blijven vrijgeven, zodat het aanbod constant blijft en zich uitbreidt. Hoewel het niet zo bewezen is als zijn voorganger, heeft Ethereum een ​​aantal handige functies die het veel meer mogelijkheden bieden dan zijn oudere broer of zus op sommige belangrijke gebieden.

Als u op zoek bent naar hapklare inhoudsonderdelen om uw kennis over blockchain-technologie te vergroten, bekijk dan onze blog waarin we praktijkgevallen en verschillende facetten van blockchain bespreken. In precies dezelfde zin pakt dit boek veel van de dingen aan die blockchain zo een veelbelovende toetreding tot het hedendaagse technologische landschap maken.

Ontwikkelaars bij Ethereum werken aan het maken van een wereldcomputer die in wezen het huidige client-servermodel zou kunnen decentraliseren. Vanwege het gedecentraliseerde karakter van de markt, zullen leveranciers zich later op jaren kunnen concentreren op productinnovaties en het ontwikkelen van betere versies van digitale munten.

Hoewel het bedrijf toegeeft dat de verscheidenheid aan personen die mogelijk met Bitcoin of Ethereum vandaag willen betalen, mogelijk relatief klein is, is het managementteam ervan overtuigd dat cryptovalutamarktbetalingen de toekomst van niet alleen de werkelijke vastgoedactiviteiten, maar van het hele consumentenlandschap vormen. De internationale markt voor digitale munten wordt voornamelijk aangestuurd door Bitcoin, de topverkoper op de markt. Het is vluchtig en biedt gewoon prijs voor een rendement, legde hij uit.

Gerelateerde artikelen

10 strategieën om meer likes te krijgen op YouTube

Films met Popcorn Time

Het nut van virtual reality