Dutch Labs
Image default
Media

Films met Popcorn Time

Popcorn Time


Popcorn Time is een videostreamingdienst dat gebruik maakt van torrents. Meeste mensen kennen torrents al van diensten zoals the pirate bay etc. Popcorn Time heeft veel populariteit gekregen in het afgelopen jaar.
De reden waarom popcorn time zo populaire is geworden heeft te maken met het feit dat het gratis is en veel bekendheid heeft gekregen door bedrijven die piraterij aanvechten en copyrights. BREIN is hier een stichting van die al jaren achter popcorn time aan zit. Zo heeft brein succesvol tientallen popcorn time sites laten offline halen.
Toch zijn er nog genoeg popcorn time aanbieders zo is er nog de nederlandse aanbieder op google namelijk http://popcorn-time-app.nl als je de app veilig en gratis wil downloaden dan kan dat daar.
Toch moet je wel rekening houden met het feit dat popcorn time illegaal is. Maar daarvoor kan je een zogeheten VPN gebruiken zo blijf je alle films anoniem streamen en kan er vrij weinig gebeuren.
Het merk Popcorn Time is een aantal dagen geleden geregistreerd door een nederlands bedrijf genaamd dutch filmworks. Wat zij met het merk willen doen is nog geheel onbekend maar of ze er uberhaupt iets mee kunnen doen dat is maar nog net de vraag. Popcorn Time is en blijft een illegaal dienst.
Wellicht willen zij een deal sluiten met de grotere instanties en zo misschien enigzins de illegaliteit uit het product te verwerken en allerlei samenverbandsdiensten aangaan met andere filmproducenten. Toch blijft popcorn time aangeboden door de sites die ze op dit moment al aanbieden.
Veel popcorn time aanbieders vinden het maar een vreemde zet van dutch filmworks en zij begrijpen nog niet echt waar dit heen zal leiden. Popcorn Time heeft veel schade bij de filmproducenten aangebracht en misschien is dit wel een wraakactie en een moment om popcorn time terug te pakken. Of dit kinderachtig spelletje tot iets leidt blijft de vraag.
Verder is de app al meer dan miljoenen keren gedownload en is er alleen binnen nederland al geschat dat zo’n 2 miljoen huishoudens Popcorn Time in gebruik heeft.
Popcorn Time kan gedownload worden voor je desktop computer, je laptop, mobiel of je ipad. Mocht je toch liever een legaal alternatief voor popcorn time zoeken dan kun je kijken na kodi-xbmc of netflix. Netflix kost je wel een tientje per maand.
En kodi is gratis alleen moet je een aantal plug-ins downloaden.

http://popcorn-time-app.nl