Dutch Labs
Image default
Vakantie

Goede apre ski plaatsen

In Oostenrijk kan je heel goed apré skiën na een lange en leuke dag op je skiën. Vanaf een uur of drie gaan de skibars open en kan je er gezellig drankjes doen. En goed aprés-skidorp moet gezellig zijn en er moeten verschillende tenten zijn waar uitgekozen kan worden. Oostenrijkers hebben een reputatie als het gaat om de gezelligheid van de aprés-ski. Hier een aantal goede apre ski plaatsen voor een toffe wintersportvakantie in Oostenrijk.

 

Ischgl

Een plaats waar veel verschillende uitgaansgelegenheden zijn. De slogan van dit dorp luid als volgt ´ Relax, if you can´. Het dorp wordt ook wel het Ibiza van de alpen genoemd. De echte feestbeesten gaan hier tot in de late uurtjes door.

 

Gerlos

Een klein dorpje dat bestaat uit een rij hotels en kroegen. Het is wel een echte feestdrop, waar je gezellig de apre ski kan vieren. Het is een populaire dorp door alle feestjes die er zijn.

 

St.Anton am arlburg

Nog een populaire ski drop waar mensen komen om te feesten. Je hebt hier een grote afwisseling aan muziekaanbod, dit vinden veel mensen een grote voordeel. van volksmuziek naar grote DJ’s. Het kan hier allemaal.

 

Westendrof

Dit is eigenlijk een stukje Nederland maar dan in Oostenrijk. Veel Nederlanders en de apre ski is op z’n Hollands. Aan de begin van de avond heb je hier verschillende optredens van Nederlandse artiesten. En daarna kan je lekker genieten van een avond apre ski.

Je hebt genoeg keuze dus voor een gezellige  en leuke vakantie in Oostenrijk. Een wintersport Oostenrijk is altijd goed. Het is lekker dichtbij en het is niet al te duur. Dit is natuurlijk ook wel lekker als je op vakantie gaat.  Ook voor niet feestbeesten is Oostenrijk een goede bestemming, je hebt er hele mooie skigebieden. Deze zijn voor zowel beginners als gevordende. Een goede vakantie heb je hier sowieso.

 

http://www.wintersportoostenrijk.nl