Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Grote maten heren

Biggymanskleding is een speciaal zaak op het gebied van grote maten herenkleding. Op onze webshop en in onze winkel vindt u een groot assortiment grote maten herenkleding voor mannen. Het assortiment bestaat uit t-shirts, polo’s, sweaters, overhemden, jassen, sport kleding, zwembroeken, korte broeken, spijkerbroeken, ondergoed, riemen, pyjama’s en kostuums ( ook op maat gemaakt ). Allen verkrijgbaar in verschillende soorten kleuren en stijlen. Zo zijn er kostuums en colberts verkrijgbaar tot en met maat 78 lengte maat / 38 buikmaat. Diverse kleding stukken in mouwlengte 7 (72 centimeter) en boordmaat 57, en jeans in lengtes 40. Daarnaast bieden wij jeans, pantalons, jacks en shirts van maat 2XL tot en met 14XL aan op onze website en in onze winkel in Almere.

Hier vindt u 5 belangrijke tips voor het aanschaffen van grote maten herenkleding:

    • 1. Let op de kleur die u aanschaft, kijk goed of de kleur bij uw huidskleur en andere kleding past !
    • 2. Probeer altijd lichte stoffen te dragen, omdat de gezette man het altijd al warmer heeft.
    • 3. Koop altijd de juiste maat, anders blijft het kleding stuk in de kast hangen en dat is toch zonde.
    • 4. Kies altijd voor verticale lijnen en niet voor horizontale lijnen, dit maakt namelijk altijd dikker !
    • 5. Probeer eens wat nieuws uit, en ga voor vrolijke kleuren. Als je het niet probeert weet je het niet of dit ook daadwerkelijk bij u staat !

Heb je nog vragen over grote maten herenkleding? Of wil je voor een speciale gelegenheid een op maat gemaakt kostuum aanschaffen? Kom vrijblijvend langs en laat u deskundig informeren naar alle mogelijkheden die er zijn in onze winkel.

https://www.biggymanskleding.nl/nl/