Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Het nieuwe handelen uitgelegd door de autodealer uit Etten-Leur

Met de komst van het internet is het handelen in auto’s behoorlijk veranderd. Zo zijn er steeds meer vergelijkingswebsites waar je het model, bouwjaar, merk en tal van andere zaken in kunt voeren zodat je heel precies verschillende occasions met elkaar kunt vergelijken. Een ding, je moet wel weten waar je naar op zoek bent. Maak kennis met het nieuwe handelen in occasions dankzij de informatie van autodealer MV Motive uit Etten-Leur.

De opkomst van de automakelaar die je veel werk uit handen neemt

Weleens van een automakelaar gehoord? Verschillende autodealers bieden deze dienst al ruime tijd aan maar het heeft nog relatief weinig naamsbekendheid.

Een automakelaar is een ervaren professional die op basis van jouw wensen op zoek gaat naar een geschikt voertuig. Je hoeft hier zelf geen technische of andere inhoudelijke kennis voor te hebben. De meeste mensen hebben immers geen kaas gegeten van zaken als cilinderinhoud, ophanging, chassis of het verschil tussen pk’s en trekkracht in Nm. Toch kunnen deze zaken het verschil maken tussen een auto die lekker rijdt en toch zuinig is of een traag bakbeest dat zichzelf dankzij een te kleine of verkeerd afgestelde motor als een zeehond met astma tegen ieder heuveltje op moet sjouwen.

De automakelaar bij autodealer MV Motive in Etten-Leur is een professional met meer dan 20 jaar ervaring en een groot netwerk aan even ervaren collega’s die wensen als ‘ruim’, ‘sportief’ en ‘zuinig’ vertaalt naar concrete modellen die hier helemaal bij aansluiten. Dat scheelt jou een hoop werk en je krijgt een auto waar je nog jaren plezier van hebt.

Financial lease en in termijnen betalen zodat jij financiële ruimte overhoudt

Een auto is al duur genoeg om te rijden. Een aanschafprijs van enkele duizenden euro’s drukt voor veel mensen behoorlijk op de financiën. Daarom biedt autodealer MV Motive vanuit Etten-Leur verschillende financieringsmogelijkheden aan voor zowel zakelijke als particuliere rijders. Financial lease bijvoorbeeld zorgt ervoor dat je als ondernemer een goede en representatieve auto kunt rijden en toch financiële ruimte overhoudt om te investeren in je bedrijf.

Naast financial lease is er voor particulieren de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Vanuit de autodealer krijg je een aantrekkelijke rente vanaf 4,5% bij DMF Krediet. Informeer bij de automakelaar voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vel je eigen oordeel

Het bovenstaande omvat de nieuwe manier van handelen voor autodealers in een notendop. Een grote voorraad occasions op de eigen locatie is een risico voor de handelaar en dat risico wordt afgedekt in de prijs die jij voor een voertuig betaalt. Staar je daarom ook niet blind op de locatie waar een auto wordt aangeboden. Autodealer MV Motive kan desgewenst een interessant voertuig naar Etten-Leur halen zodat je hem daar kunt bekijken en een proefrit kunt maken. Meer weten over de nieuwe manier van auto’s kopen? Ga vooral langs bij de automakelaar of neem contact als je nog vragen hebt.