Dutch Labs
Image default
Internet marketing

Het nummer dat je leven zal veranderen

digital marketing for dummies

In zijn bestseller Rigid Time Management. Neem de controle over uw leven. ”Dan Kennedy zet vraagtekens bij de praktijk van het tellen van de kosten van elk van uw werkuren, die stevig verankerd is in de praktijk van veel efficiëntie-goeroes en zakelijke trainers.

Volgens Dan Kenedy is dit allemaal onzin, aangezien de berekeningen worden gemaakt in de veronderstelling dat iemand 8 uur per dag werkt, wat in principe niet gebeurt. Uit een onderzoek van Fortune onder 500 CEO’s bleek dus dat hun gemiddelde productieve tijd slechts 28 minuten per dag bedraagt.

“Lee Iacocca (Amerikaanse manager en industrieel, was president van Ford Motor Company en voorzitter van de raad van bestuur van Chrysler Corporation) vertelde me eens dat hij opmerkte dat de beste CEO’s niet meer dan 45 minuten per dag productief zijn en de rest van de tijd opzij schuiven – tevergeefs, als een bange reiziger van een zwerm bijen die hem aanviel, – van verschillende zinloze onzin. “

Doet u uw belangrijkste werk gedurende uw hele werktijd? Heel erg onwaarschijnlijk. Hoogstwaarschijnlijk moet u ook worden afgeleid en wordt het grootste deel van uw werktijd verbruikt door volledig onproductieve activiteiten. Om de kosten van uw tijd te berekenen, moet u zich daarom niet concentreren op het werkuur, maar op een ander concept: het productieve of betaalde uur.

Hoe bereken je het?

Stel dat u drie uur per dag productief bent. Vermenigvuldig deze drie uren met het aantal werkdagen in het jaar. Deel dan het bedrag dat u per jaar wilt ontvangen (of dat u al ontvangt, als het u uitkomt) door het berekende aantal productieve uren per jaar. Dit zijn de kosten van uw productieve uur. Als u dit bedrag door 60 deelt, krijgt u de kosten van een minuut van uw productieve tijd.

Houd dit nummer altijd in gedachten. Stel uzelf een vraag – is wat ik nu doe dit bedrag waard en moet ik het blijven doen? Deze aanpak zal onmiddellijk de helft van de onnodige taken elimineren.

Het tweede pluspunt van de methode is dat het helpt om te meten hoeveel tijd andere mensen van je afnemen: hoeveel een telefoongesprek van enkele minuten kost, reistijd, doelloos ronddwalen op internet. Op deze manier dwingt u om te denken in termen van “investering” en “kosten”. Helpt bij het tellen van alles wat er in uw leven gebeurt.

Dan Kennedy beweert, en men kan het niet anders dan met hem eens zijn, dat “men in het bedrijfsleven altijd moet streven naar maximale efficiëntie van acties, kijk naar waar men de hefboom moet zetten. In termen van productiviteit is uw invloed het verschil tussen de basiskosten van een uur van uw tijd en het bedrag dat uw werk in een uur oplevert. Een goede manier om uw eigen productiviteit te meten, is door dit verschil een week lang uur na uur te meten en bij te houden. “

Interessant is dat volgens de observaties van Dan Kennedy 8 van de 10 ondernemers, die hij vraagt ​​naar de hoogte van het gewenste basisinkomen, er geen antwoord op kunnen geven. Dat wil zeggen, ze weten niet hoeveel ze zelf zullen betalen.

Waarom is het belangrijk om deze gewenste basisinkomsten te bepalen?

“In ieder geval, als je het bedrag van het gewenste basisinkomen niet hebt bepaald, zul je niet kunnen berekenen hoeveel je tijd MOET waard zijn, wat betekent dat je niet de juiste beslissingen kunt nemen over waarvoor je het wilt gebruiken, wat op zijn beurt betekent dat u uw bedrijf of leven in het algemeen niet beheert. Je dwaalt doelloos rond. Is dit wat je wilt – gewoon ronddwalen en tevreden zijn met wat er op de weg ligt? “

  • Als u denkt dat deze berekeningen te bij benadering zijn, dan is zelfs een geschatte waarde nog steeds beter dan helemaal geen referentie hebben.
  • Als u weet wat een minuut van uw productieve tijd kost, verandert uw leven

“Als je dit cijfer voor je neus hebt, denk je in het algemeen meteen aan twee veranderingen in je zakenleven. Ten eerste besluit u dat u alleen die mensen in de buurt hoeft te houden die de waarde van uw tijd begrijpen en respecteren en zich dienovereenkomstig gedragen. Dit is een moeilijk begrip. En het wordt na verloop van tijd zwakker. Nauwe kennismaking leidt tot vertrouwdheid. Je zult dus van tijd tot tijd opnieuw respect moeten eisen. En duw degenen uit uw zakelijke relaties die uw tijd niet waarderen. Als je mensen laat rondhangen die de waarde van je tijd niet begrijpen en die niet respecteren, heb je geen overlevingskans. En ten tweede besluit je om af te komen van de noodzaak om te doen wat niet brengt en niet het geld kunt brengen dat je uur waard is – de tijd is gekomen om deze behoefte op anderen af ​​te schuiven. “

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram marketing strategy

https://marketingbook.shop/

Gerelateerde artikelen

Wat is een SEO-bureau en hoe werken zij?

SWTOR TARAL V Guide

Met deze gratis SEO check komt jouw website hoger in zoekmachines