Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen kopen om energie te besparen

Natuurlijk weet u al dat de aanschaf van kunststof kozijnen bespaart op uw stookkosten. Maar wist u ook dat kunststof kozijnen milieuvriendelijker zijn dan houten kozijnen? Veel mensen zijn in de veronderstelling dat kunststof milieu onvriendelijk is, maar niets is minder waar. Ook zijn er goedkope kunststof kozijnen die perfect isoleren.

Juist door het uitsparen van hout begint het al. Daarbij moeten kunststof kozijnen tenminste 50 jaar meegaan, zodat ook de komende 50 jaar geen milieu onvriendelijke verf gekocht hoeft te worden. Ook kunt u volstaan met minder energieverbruik in deze tijd. En last but not least worden tegenwoordig alle kunststof kozijnen geproduceerd met veel minder energieuitstoot zodat iedereen, zelfs de overheid, er baat bij heeft dat u overstapt naar mooie, duurzame en energievriendelijke kunststof kozijnen.

Voordelen van kunststof kozijnen

Bij EA-Kunststoftechniek zijn ze volledig op de hoogte van alle voordelen die kunststof kozijnen met zich mee brengen, en als u al niet overtuigd bent maak daar dan eens een afspraak. Zij kunnen u vrijblijvend informeren over alle voordelen, kosten en andere zaken. 

De afspraak is altijd vrijblijvend, en aangezien EA-Kunststoftechniek al vaker bewezen heeft een van de goedkopere aanbieders te zijn van mooie moderne Schuco kozijnen raden we aan om daar zelf een kijkje te nemen. Ook voor schuifpuien, terrasdeuren of gevelbekleding.

Veel mensen denken bij het woord kunststof kozijnen nog aan de ouderwetse, witte plastic achtige kozijnen. Maar tegenwoordig is dat product zo sterk verbeterd dat menigeen niet meer in staat is om aan het uiterlijk te kunnen onderscheiden of het nu hout of kunststof is. Zo kan er gewerkt worden met een folie die een houtnerf heeft, welke over het kozijn getrokken wordt. Hierdoor is niet alleen meer terug te zien welk materiaal het nu eigenlijk is, maar wordt er direct ook een beschermende laag mee gebrand waardoor de levensduur van uw nieuwe kunststof kozijn sterk verlengd wordt.

Ook de lasnaden in de hoeken die vroeger bestonden uit schuine diagonale plastic lasnaadjes zijn tegenwoordig recht. Net als met echt hout. Maar dan volledig onderhoudsvrij natuurlijk, en voorzien van alle voordelen die kunststof kozijnen tegenwoordig bieden.

Bij EA-Kunststoftechniek wordt maar liefst 20 jaar garantie afgegeven. Zo overtuigd zijn ze daar met hun product. Gewerkt wordt met profielen van Schuco. Voor de mensen die dat niet kennen: Schuco is de mercedes onder de kozijnen. Veiligere, betere en mooiere profielen zijn tot nu toe niet te koop. 

Al overtuigd? begin dan ook met energiebesparen. Doe het vandaag en niet morgen. Geen geld? Geen probleem. Bij EA-Kunststof kunt u maandelijks betalen of financieren. makkelijk? Ja. 

https://ea-kunststofkozijnen.nl/