Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Laat uw auto keuren, onderhouden of repareren bij autogarage Harderwijk

Heeft u schade gereden aan uw auto, start de auto niet meer of branden er lampjes in het dashboard? Dan is het tijd om naar de garage te gaan. U kunt in Harderwijk altijd terecht bij Nissan van de Bunte. Deze autogarage specialiseert zich in Nissan modellen. Lees gauw verder waarom deze autogarage Harderwijk de beste keuze is voor uw auto.

 

Groot of klein onderhoud

Om lang plezier te kunnen hebben van jouw Nissan, is het verstandig om ieder jaar uw auto te laten onderhouden. De ene keer is het nodig voor klein onderhoud en de andere keer zal een grote onderhoudsbeurt nodig zijn. Bij Nissan van de Bunte krijgt u vooraf de prijsindicatie te horen en weet u dus direct waar u aan toe bent. Een onderhoudsbeurt hoeft niet lang te duren.

 

Auto ophalen

Deze autogarage in Harderwijk kunt u ook inschakelen wanneer u met pech langs de weg staat of wanneer u uw auto niet aan de praat krijgt. Zij kunnen uw auto komen ophalen en in de garage direct repareren. Het is slim om dan direct telefonisch contact op te nemen met autogarage Harderwijk.

 

Leenauto

Wanneer de onderhoudsbeurt of reparatie van uw auto lang blijkt te duren, geeft Nissan van de Bunte u een leenauto mee. Deze auto kunt u gebruiken in de tussentijd en zo heeft u geen last van het gemis van uw wagen.

 

Woont u in Harderwijk en bent u nog op zoek naar een betrouwbare autogarage waar u persoonlijk wordt geholpen? Dan is Nissan van de Bunte de autogarage voor u. U kunt altijd langskomen in de showroom, telefonisch in contact komen met de autogarage Harderwijk of simpelweg online het contactformulier invullen.