Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Leerverf

Misschien hebt u er wel eens van gehoord. Niet acrylverf, waterverf of vingerverf maar schoenverf. Hebt u ooit leren schoenen gekocht maar bent u de huidige kleur van uw schoenen nu zat? Dan kunt u ze gewoon verven in een andere kleur. De schoenen zullen er uit zien als gloednieuw. Dit is ook mogelijk bij alle andere producten van leer.

Wat heb je hier dan voor nodig? Een schone pluisvrije doek, een penseel, angelus preparer en deglazer en natuurlijk leerverf. Er zijn zo weinig producten nodig dus dat betekent dat het niet moeilijk kan zijn om de producten te verven.

Hoe werkt dit dan precies? Allereerst moet het desbetreffend product gereinigd worden. Dit is heel belangrijk, omdat de verf anders niet goed hecht. Als je iets van een donkere kleur naar een lichte kleur wilt veranderen is het verstandig om eerst een witte onderlaag aan te brengen. Dit bespaart later verf. Vervolgens moet u lang genoeg wachten tot de verf droog is Het is handig om de schoen eventueel op te vullen met een oude krant. Daarna begin je met het verven van de grote oppervlakken in de gewenste kleur. Als dit is gelukt ga je verder met een klein penseel op de plekken waar je moeilijker bij kan komen. Zorg ervoor dat u de verschillende lagen telkens goed laat drogen.

Uiteindelijk zal dit zorgen voor een perfect resultaat. Misschien wordt er wel aan u gevraagd of uw nieuwe schoenen heeft gekocht. Maar het enige wat u gedaan heeft is uw oude schoenen nieuw leven in geblazen. Daarbij is het verven van uw schoenen natuurlijke vele malen goedkoper dan het kopen van een nieuw paar schoenen. Als u na een aantal maanden de kleur van uw schoenen wederom zat bent, kunt u ze gewoon nog een x opnieuw verven. De mogelijkheden zijn eindeloos, want u kunt zelfs ook uw suede laarzen verven.

http://www.leerverfshop.nl

Gerelateerde artikelen

Horeca kleding voor uw horecazaak

Overzet zonnebril

Welke merken bieden grote maat herenkleding