Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

Lijst edelstenen en mineralen

Ben je op zoek naar een overzichtelijke lijst edelstenen en mineralen? Dan zit je bij edelstenen.blog goed. Zij hebben een overzicht, netjes gesorteerd op ABC. Ook sorteren zij lijsten per chakra, kleur, geboortemaand en sterrenbeeld. Zo weet je precies wat voor steen past bij jouw doeleinde. Je kunt de stenen namelijk op verschillende manieren inzetten. Bij elke toepassing is een andere edelsteen vereist.

Per ABC

Het grootste overzicht op de website is gesorteerd op alfabet. In deze lijst kun je zelf kiezen bij welke letter je de edelstenen en mineralen wilt bekijken. Bij veel letters staat een stukje informatie over de bekendste stenen en eventueel welke steen de favoriet is van de schrijvers Judy en Edwin.  

Per chakra

Chakra’s zijn energiepunten in het lichaam. Wil je energie vrij door het lichaam laten stromen en blokkades verwijderen? Dan is mediteren met hulp van edelstenen wellicht wat voor jou. Er zijn zeven hoofdchakra’s in het menselijk lichaam. Je kunt op de website een duidelijk overzicht vinden van alle chakra’s met daarbij welke stenen je kunt inzetten tijdens meditatie.

Per sterrenbeeld

Geboortestenen zijn een leuk cadeau en geven energie en geneeskracht aan de drager. Op de website vindt je een duidelijk overzicht per sterrenbeeld. Weet je even niet zeker wat voor sterrenbeeld je zelf bent of iemand anders? Dan kun je dat ook gemakkelijk terugvinden in het overzicht geboortestenen per sterrenbeeld.

Per geboortemaand

Veel mensen denken dat de sterrenbeelden-stenen en de geboortemaand-stenen gelijk zijn. Dit is een foute aanname. Soms zijn er gelijkenissen te vinden, maar vaak wijkt dit ook af. Het kan zijn dat je in januari geboren bent en steenbok bent. Dan is volgens sterrenbeeld de onyx jouw steen. Volgens de geboortemaandsteen is het de granaat. Het zijn totaal verschillende stenen met ieder een eigen eigenschap en geneeskracht.

 

https://www.edelstenen.blog