Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe collectie dameskleding grote maten

De nieuwe collectie dameskleding ligt weer in de winkels. Shop online op Zizzi.nl! Ook online wordt de gehele webshop weer aangepast naar de nieuwe kleuren voor deze lente. We zien een verschuiving naar de kleuren rood en donkerblauw naar lichtere kleuren zoals lichtroze en lichtblauw. Dameskleding in grote maten is in deze webwinkel te verkrijgen waarbij rekening wordt gehouden met de laatste mode. De kleding is ook nog eens voordelig geprijsd en wordt snel bij je thuis geleverd. Het duurt ongeveer twee tot drie werkdagen voordat je bestelling thuis wordt afgeleverd. Dit is wel afhankelijk van de voorraad van de kleding.

Volg je bestelling

Mocht de verzending vertraging oplopen, dan wordt dit netjes vermeld. Je krijgt namelijk een berichtje wanneer je bestelling verzonden wordt. Vervolgens kan je jouw bestelling volgen via een track and trace nummer. Zo weet je precies wanneer je de dameskleding grote maten kunt verwachten. Thuis pas je de kleding en laat je eventueel aan je partner zien hoe het staat. Je kunt de tijd nemen, want je hoeft pas binnen 14 dagen te retourneren. Je hebt 14 dagen retourrecht. Een bijkomend voordeel is dat je ook nog eens van gratis verzending kunt genieten wanneer je een bestelling plaatst van 39 euro of meer.

Dameskleding in grote maten bestellen?

Wanneer je een bestelling voor drie uur ’s middags plaatst wordt deze bestelling dezelfde dag nog verzonden. Dit is wel afhankelijk van de voorraad, of de kledingstukken er allemaal zijn. Mocht het zo zijn dat een product niet op voorraad is of uitverkocht is, dan krijg je hier een e-mail over. De bestelling wordt vervolgens naar je toegezonden. De webshop is erg overzichtelijk, heeft dezelfde frisse uitstraling als de bekende merken.

Korting

Momenteel zijn er een groot aantal producten die in de sale worden verkocht. Wel 35 tops en t-shirts, prachtige kimono’s, jurken, rokken en broeken. Voor ieder wat wils. Dameskleding in grote maten is voordelig te verkrijgen bij deze online aanbieder. Het assortiment breidt zich steeds verder uit. Tot en met maat 56 is in deze webwinkel te verkrijgen. Vanaf maat 42 kan je hier terecht voor dameskleding in grote maten. Er zijn items waar je 50% korting op krijgt, maar er is ook zelfs een gedeelte van de collectie waar je 70% korting krijgt op je bestelling!

http://www.zizzi.nl/