Breaking News

Dutchlabs

Poetsmachines voor industriële reiniging

Poetsmachines zijn ideaal voor het reinigen van werkvloeren. Heeft u een industriële werkvloer en maakt u deze handmatig schoon, dan bent u vast op zoek naar een snellere manier om dit te realiseren! Een industriële poetsmachine reinigt vier meer zo snel als een handmatige schoonmaak! Heeft u een kantoorruimte die gepoetst moet worden, ook dan kiest u beter voor een poetsmachine.

Mobiele poetsmachines

De mobiele poetsmachines van BOONS schrobben in moeilijk bereikbare plaatsen. Maar daarnaast heeft een mobiele poetsmachine meestal een:

  • Automatische stand-by positie voor vloeistoftoevoer (via magneetventiel)
  • Automatische stand-by positie voor borstelaandrijving
  • CFS (center Flow system) vloeistoftoevoer vanuit centrum van de borstel
  • Zeer bewegelijk dankzij optimale gewichtsverdeling
  • Afneembare vuilwatertank

Professionele poetsmachine

Een professionele poetsmachine is eigenlijk hetzelfde als een mobiele poetsmachine, maar deze term wordt vaak gebruikt om de rijdende poetsmachines aan te duiden. Een voorbeeld hiervan is de ct160 schrobzuigmachine. De CT160 is een robuuste, solide machine uitgewerkt in een modern design. De ongelooflijke wendbaarheid dankt de CT160 aan zijn buitengewone draaias. Deze schrobzuigmachine biedt u een enorm rendement gekoppeld aan een grote productiviteit.

Drukverhogignsinstallaties voor reiniging

Drukverhogingspompen zijn belangrijk voor het reiningen van bijvoorbeeld uw industrie. Als u een drukverhogingsinstallatie wilt aanschaffen, kiest u het best voor professionele drukverhogingspompen die geschikt zijn voor grotere bedrijven en een grondige schoonmaak. Drukverhogingsinstallaties zijn installaties die de druk van het aangevoerde water opvoeren en controleren. Kort gezegd, regelen drukverhogingsunits de waterdruk tussen een bepaalde bar en kunnen zij eventueel hieraan aangesloten satellieten voorzien van drukwater. Er bestaan drukverhogingsunits die de waterdruk regelen tussen 10 en 25 bar, maar wij hebben ook drukverhogingsinstallaties van 40 bar en meer. Daarnaast kunt u kiezen voor een professionele losse hogedrukpomp die hun toepassingen vinden in verscheidene technieken.