Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Veldkamp in Den Haag

Rijlessen krijgen op professionele manier? Dat is geen enkel probleem wanneer je deze krijgt bij rijschool Veldkamp in Den Haag. Dat geldt niet alleen voor autorijlessen, maar ook voor motorrijlessen en scooterrijlessen. Woon je in Den Haag en omstreken dan is rijschool Veldkamp dé rijschool met klasse die je zoekt. Met getrainde rijinstructeurs die lessen feilloos aanpassen aan elk individueel. Uiteindelijk gaat het om het beste uit de leerling te halen en deze met een rijbewijs naar huis te sturen. Je krijgt bij rijschool Veldkamp een vaste instructeur. Bovendien leg je het rijexamen met dezelfde auto af waar je les in krijgt. Op instructiekaarten worden er per les vorderingen bijgehouden. Overzichtelijker kan het niet!

Veiligheid op de weg

Je leert bij rijschool Veldkamp milieuvriendelijk, zuinig en op een veilige manier rijden. Het doel is motiverend te werken en leerlingen te stimuleren om alert te blijven. Rijlessen moeten aantrekkelijk blijven en daar is rijschool Veldkamp in Den Haag zich van bewust. De geschoolde instructeurs blijven geduldig en zijn klantvriendelijk. Naast een vaste instructeur krijg je ook les in een vast lesvoertuig. De lestijden zijn flexibel waardoor er ook in de avonden en in het weekend rijlessen gegeven worden. Handig he! Wil je veilig leren rijden op de weg en besluit je les te nemen bij rijschool Veldkamp in Den Haag? Dan betaal je geen inschrijfkosten en betaal je alleen voor de lessen die je gehad hebt. Je kunt kiezen voor volledige actiepakketten en gebruik maken van scherpe tarieven. Je zit niet vast aan een contract. Je kunt vrijblijvend een gratis proefrijles krijgen. Er wordt direct met je besproken wanneer je rijlessen neemt, hoeveel rijlessen men denkt dat je nodig hebt. Welk pakket het beste bij je past, wordt nauwkeurig uitgekozen.

Gratis herexamen & spoedcursussen

Het steven is uiteraard dat je in één keer je rijexamen haalt. Dit is in praktijk vaak anders en er zijn situaties waarbij een leerling zakt voor het rijexamen. Dat is een tegenvaller. Je kunt jezelf direct herpakken en bij autorijschool Veldkamp in Den Haag gratis een herexamen doen. Vooraf wordt er flink aangewerkt samen met de rijinstructeurs om de punten waar je opgezakt bent onder de knie te krijgen. De kosten van deze lessen hoef je alleen te betalen, want het herexamen wordt door rijschool Veldkamp betaalt. Het kan zijn dat je een spoedcursus wilt. Je kunt een spoedcursus krijgen binnen vijf-, tien- of vijftien dagen. Het is dan wel van belang dat je snel bent in het oppikken van instructies. Op één dag krijg je anderhalf uur tot drie uur les. Het voordeel hiervan is dat je sneller leert rijden. Je doet direct meer ervaring op waarmee de kans op slagen groter is. De lessen zijn effectiever, je kunt bij Veldkamp in Den Haag spoedcursus krijgen ook wanneer je nog geen les hebt gehad. Ervaren instructeurs helpen je supersnel op weg het rijden onder de knie te krijgen.

Inschrijven bij dé rijschool van Den Haag

Heb je na het lezen het vertrouwen gevoelt en besluit je rijlessen te nemen bij rijschool Veldkamp dan word je warm ontvangen. Schrijf je online in voor een gratis proefles en ervaar de professionaliteit van deze rijschool met een hoog slagingspercentage. Geen herhalingen per les maar doorgaan op daar waar je gebleven bent betreffende rijvaardigheid. Je boekt overzichtelijk vooruitgang door de instructiekaarten die per les gehanteerd worden. Je kunt kiezen uit drie pakketten:

  • vijftien rijlessen
  • eenentwintig rijlessen
  • dertig rijlessen

Je kunt overleggen met je rijinstructeur tijdens je proefles welk pakket het beste bij je past. Bij pakketten vanaf eenentwintig lessen is een tussentijdse toets inbegrepen. Ben je eerder klaar om examen te doen dan het pakket biedt? Dan bied rijschool Veldkamp daarvoor een goede regeling. Ben je geslaagd en heb je nog openstaande lessen, dan krijg je het overgebleven geld gewoon teruggestort. Je betaalt op die manier nooit teveel voor je rijlessen. Is het andersom dat je meer lessen nodig hebt dan het pakket je biedt? Dan kun je losse rijlessen aanvragen.

Wensen en verwachtingen bespreken

Voor een proefles word je bij je thuis opgehaald. Je kunt gelijk wennen aan het lesvoertuig. Maak direct kennis met je persoonlijke rijinstructeur. Kies je om lessen te volgen bij rijschool Veldkamp dan worden de kosten verrekend met je lessen (gratis proefles), mocht je besluiten niet verder te lessen bij dan zijn de kosten van de proefles € 40,-. Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met rijschool Velkamp in Den Haag:

  • via contactformulier op contactpagina van de website
  • bellen op 015-8878807
  • whatsappen naar 06-44309696
  • mailen naar mail@rijschoolveldkamp.nl

Voor kwaliteitsrijlessen kies je rijschool Veldkamp in Den Haag!

https://www.rijschoolveldkamp.nl/