Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Theorie examen aanvragen bij het CBR of bij 123-theorie

Wil jij binnenkort het auto theorie examen afleggen? Dan moet je van te voren het theorie examen aanvragen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt het theorie examen via het CBR aanvragen. Dit kan via de website van het CBR. Om een examenplek te kunnen reserveren moet je inloggen met je persoonlijke DigiD. Wanneer je niet in het bezit bent van een DigiD kun je deze aanvragen. Is het niet mogelijk om een DigiD aan te vragen? Dan kun je het aanvraagformulier theorie examen van het CBR gebruiken om het theorie examen aan te vragen. Per gemeente is de wachttijd voor het theorie examen verschillend. Gemiddeld is de wachttijd tussen de vier en de tien weken. Van te voren kun je zien wat de wachttijd is voor een examen in jouw woonplaats.

Je kan er ook voor kiezen om het theorie examen aan te laten vragen door ons, 123-theorie. Wij hebben al examenplekken bij het CBR gereserveerd staan. Hierdoor hebben wij meer examenplekken beschikbaar, waardoor de wachttijd korter is. Wanneer je via ons het theorie examen aanvraagt is de wachttijd maar zo’n twee tot vier weken. Handig wanneer je een beetje haast hebt met het afleggen van het theorie examen. En het scheelt je ook geregel, wij nemen namelijk alles voor jou uit handen.

Eendaagse theoriecursus, zeer succesvol

Wanneer je bij ons het theorie examen aanvraagt schrijf je je ook direct in voor onze eendaagse theoriecursus. Tijdens deze cursus leren wij jou binnen een ochtend alle theorie aan die jij moet kennen voor het examen. Door onze unieke lesmethode heb jij niet alleen binnen no time de theorie aangeleerd, de komende jaren zal je de theorie ook niet meer vergeten. Zo goed zit alles in je hoofd na het volgen van onze cursus.

Wij geven onze cursussen zowel voor de auto als voor de motor theorie. En waar je ook woont, je kan altijd bij ons terecht. Want wij zijn actief door heel Nederland. Neem bijvoorbeeld de eendaagse cursus motortheorie in Arnhem of de eendaagse cursus autotheorie in Den Haag. Dus, snel en makkelijk je auto- of motortheorie examen halen? 123-theorie!

https://www.123-theorie.nl