Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Tijd om te leren hoe je sieraden kunt kiezen voor je vriendin – Lees het nu!

 

Als je merkt dat je een sieraad probeert te kiezen voor je vriendin of vrouw, maar je hebt geen flauw idee waar je moet beginnen, moet je het ‘hoe moet je het doen’ ontdekken voordat je het echt doet. Het is niet de gemakkelijkste zoektocht om door te gaan, maar als je eenmaal het stadium hebt vastgesteld waar je in bent in je relatie, haar stijl kent en het soort meisje dat ze is, dan ben je goed op weg om het beste sieraden cadeau te kiezen voor jouw vriendin.

Het ding over sieraden geschenken is dat, wat er ook gebeurt, het zal een speciale sentimentele waarde dragen. De meeste vrouwen houden van sieraden. Het zal altijd ontroerend en betekenisvol zijn, maar je kunt niet zomaar iets kopen – je moet rekening houden met haar stijl, kleuren en wat ze graag zou willen ontvangen, vooral van jou. Het beste dat je kunt doen, is luisteren naar hints. Wanneer ze een tijdschrift leest of online winkelt, praat met haar vrienden of meteen iets vertelt waar ze al zo lang naar verlangd heeft – zorg ervoor dat je luistert en ‘mentale’ aantekeningen maakt. Kijk naar de sieraden die ze nu heeft, die je een idee zal geven over wat haar favoriete categorie sieraden is:
– ringen
– Kettingen
armbanden
oorbellen
– sets
En het soort stijl dat ze leuk vindt:
– Licht of zwaar
– Trendy mode, boho of sparkly diamanten
– Verklaring of delicaat
– Goud of zilver (als ze in het algemeen zilver draagt, is ze waarschijnlijk van mening dat het cadeau zilver is en omgekeerd.) Vintage of modern
Er is een breed scala aan ideeën waar je mee moet werken. Als je de antwoorden opschrijft, kun je jezelf misschien vinden met een beschrijving van het perfecte sieraad voor je vriendin.

Er zijn verschillende regels voor verschillende soorten relaties. Hier hebben we gecategoriseerd hoe u een geschikt geschenk kunt bepalen voor uw type relatie.

Heb je een frisse en nieuwe relatie?

Heat Name Necklace Als jij en je meisje maar kort bij elkaar zijn geweest, laten we zeggen een paar maanden, dan wil je niets te drastisch krijgen omdat het haar bang kan maken of laten zien dat je te diep in de lucht springt spoedig.

Dat gezegd hebbende, zij is je vriendin en misschien is het haar verjaardag of wil je haar misschien gewoon behandelen om te laten zien dat je er om geeft. In deze situatie wordt gesuggereerd iets te krijgen dat zegt ‘Ik geef om je’ maar NIET ‘Ik hou van jou’. Een ketting met een eenvoudige stijlnaam zou het perfecte geschenk zijn om te laten zien hoeveel ze voor jou betekent.

 

Beginnen met Fall For Her – Het is tijd om serieuzer te worden!

Two Name Heart Necklace Je relatie wordt sterker en de tijd gaat voorbij, je bent nog niet klaar om te trouwen, maar je weet zeker dat je gevoelens zo gaan. Dit is het moment om te investeren in iets speciaals, iets dat niet ‘jij’ zegt maar wel ‘wij’, vriend en vriendinjuwelen zegt.

Op dit moment begint het in je relatie te zinken hoe echt dit is, hoe verbonden je bent met elkaar en misschien ben je klaar om haar te laten zien hoeveel je van haar houdt. Er is geen betere manier om dit te uiten dan met een sieraad dat bij een ander past, zoals een gepersonaliseerde liefdeshalsband, een voor jou en een voor haar.

Wees voorbereid op die speciale momenten

Het is tijd voor dat speciale moment wanneer je lang genoeg samen geweest bent dat je eerste verjaardag nadert en je haar iets extra’s moet geven. Nu is het tijd om een sieraad te kopen voor je vriendin dat zal bewijzen dat het jouw ware , eeuwige liefde. Wat is een betere manier om dit te doen dan met een infinity ketting met beide initialen in de hanger gegraveerd of gegraveerd.

Dit soort gelegenheden betekent ook dat je kunt beginnen met het zoeken naar sieraden met edelstenen – iets dat edelstenen of diamanten bevat. Dit gaat zeker je portemonnee een beetje harder werken, maar het zal de moeite waard zijn als je haar gezicht ziet opdoemen bij de sprankelende glinstering uit de geschenkdoos die je haar hebt gegeven. Dit is een tijd om te investeren in massief goud of wit goud met een afwerking van Cubic Zirconia diamantstenen. Een ketting die eeuwig meegaat, zodat ze altijd je liefde voor haar zal onthouden.

 

Wil je dat ze met je gaat trouwen – nu is het tijd om de perfecte ring te vinden …

Two Bar Necklace Het moment nadert dat je klaar bent om haar voor te stellen – Dit is groot, en dat moet ook de ring zijn die je haar aanbiedt. Niet noodzakelijk betekent het groot in fysieke omvang, maar u legt een verklaring af van hoeveel ze voor u betekent en hoe goed u haar kent. Je moet alle sieradenideeën voor je vriendin overwegen, ‘Fiance zijn’ en zelfs door haar collectie bladeren om te zien welke stenen en materiaal ze het meest draagt. Het is erg belangrijk om deze goed te krijgen, je onderzoek te doen en ervoor te zorgen dat je het materiaal kiest dat ze het liefst zou willen, het soort steen dat ze zou willen en vergeet niet om haar 4de vinger, ringmaat te vinden – Linkerhand!
Elk meisje heeft haar stijl en elk paar heeft zijn eigen speciale relatie en betekenis voor die relatie. Als je op zoek bent naar sieraden voor je vriendin, raak dan niet in paniek, ik weet zeker dat je haar zult waarderen als je haar krijgt. Het maakt niet uit hoeveel je uitgeeft of wat je uiteindelijk kiest, want het is de gedachte die het meest telt – als je je echt inspant om het perfecte geschenk te vinden en het persoonlijk voor haar te maken, dan is dat wat echt zal aanraken haar hart.