Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Verricht onverstoord je werk met een lease auto

Een bedrijfsauto is een belangrijk verlengstuk van een bedrijf of onderneming. Het is een visitekaartje van je bedrijf en moet er dus mooi uitzien, maar heeft ook vooral praktisch nut. Bedrijfsauto’s hebben vaak een ruime laadruimte om spullen in te vervoeren zoals (bouw)materialen of producten, maar ze kunnen ook vervoer van personen verzorgen. Veel zelfstandige ondernemers, maar ook werknemers, hebben een bedrijfsauto nodig om te werken op locatie. Je moet erop kunnen vertrouwen dat deze auto altijd naar behoren werkt en voldoet aan je eisen en doeleinden, zodat je de klant tevreden kunt stellen en zelf gewoon je werkt kunt doen. Een bedrijfsauto leasen is een goede optie waarbij rekening wordt gehouden met deze factoren.

Brede keuze

Leasen is het huren van een auto of ander productiemiddel voor een langere periode, doorgaans twee à vier jaar, tegen een vast bedrag. De lease markt groeit behoorlijk in Nederland, waardoor er een steeds groter aanbod is aan maatschappijen en automodellen. Als je dus op zoek bent naar een bedrijfsauto heb je een brede keuze en kun je een auto naar jouw wensen samenstellen. Bij leasen kun je namelijk niet alleen kiezen voor het merk en model, maar ook voor allerlei andere specificaties zoals bekleding, alarm, trekhaak of navigatie. Wil je een auto voor kortere periode leasen, dan is dat bij veel maatschappijen tevens mogelijk middels shortlease.

Service

Bij een lease auto rijd je altijd in een nieuwe auto en worden onder andere onderhoud, reparatie en verzekeringen voor jou geregeld. Je kunt er dus op vertrouwen dat je werk niet belemmerd zal worden en dat je altijd op tijd bij de klant komt. Deze service is verrekend in het maandelijkse bedrag dat je aan de leasemaatschappij moet betalen. Vraag bij verschillende maatschappijen offertes aan om een goede vergelijking te hebben van service en kosten.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/