Dutch Labs
Image default
Mode en Kleding

Verschillende soorten kousen voor vrouwen

Er zijn veer verschillende soorten lingerie voor vrouwen. Er zijn honderden soorten strings, onderbroeken, bh’s en nog meer kleding stukken om het mooier of spannender te maken zoals stockings, stay-ups, panty’s en jarretelkousen.

 

Wat is het verschil?

Wat zijn stockings? Stockings worden meestal gedragen met jarretels. Stockings zijn een soort panty’s, maar dan zonder het broekje. De meeste komen tot ver over de knie en bijna tot aan het einde van je boven been. Je zult stockings altijd met jarretels moeten dragen omdat deze niet altijd vanzelf op hun plek blijven zitten en soms verschuiven. Stay-ups, ook wel hold ups of hold up kousen genoemd, zijn zelfklevende kousen die door de siliconen band rond het bovenbeen op hun plaats blijven zitten zonder jarretels. Ze zijn uitgevoerd met mooie details zoals strikjes of afgewerkt met kant. Hold-ups geven een sexy tintje aan iedere outfit, maar voorkomen ook panty lijnen in je taille. Combineer het met een mooi lingerie setje om de look helemaal af te maken. Jarretelkousen zijn in feiten stockings waar de jarretels al aan vast zitten. Dit geef een sexy uitstraling en voegt iets extra’s toe aan je lingerie outfit.

 

Onzekerheden voor vrouwen

Veel vrouwen voel zich niet sexy of zelfverzekerd in een lingerie pakje. Dit komt omdat ze niet tevreden zijn met hun lichaam of omdat het pakje gewoon niet bij het lichaam past. Voor elk lichaam is er wel een perfect pakje, probeer het lingerie pakje met jarretel kousen niet te klein te kopen. Dit haar snijden in je benen of in je buik en dit ziet er niet mooi uit. Koop de juiste maat wat mooi zit bij je lichaam, ook al is het een maatje groter dan normaal. De maat staat niet op de jarretelkousen zelf geschreven en je partner of minnaar maakt het echt niks uit of het pakje in maat S of L is. Zolang het er maar mooi uitziet en jou mooi staat. De lingerie pakjes zijn op veel plekken te verkrijgen en ze komen in veel verschillende ontwerpen. Kies uit wat jij mooi vindt en wat er mooi staat bij je lichaam.

https://www.annavanrode.nl/lingerie/beenmode-jarretels/jarretelkousen/