Dutch Labs
Image default
Aanbiedingen

Vraag een grootkeuken onderhoud aan bij de specialist

Het is belangrijk om de keuken in uw huis regelmatig en grondig te reinigen. Dat is nog belangrijker als we het hebben over de grootkeuken van bijvoorbeeld een restaurant of bedrijfscateraar. Volgens de wettelijke norm van hygiëne moet elke grootkeuken namelijk een keer per jaar grondig worden gereinigd en een onderhoud krijgen door professionals. Is het tijd om voor uw grootkeuken onderhoud en reiniging? Kies dan voor Valor Services, de specialist in grootkeuken onderhoud en luchtkanaalreiniging. Dit gespecialiseerd biedt u een dieptereiniging inclusief onderhoud van uw keukenapparatuur. Zo voldoet u weer helemaal aan de wettelijke normen en bent u in orde met voedselveiligheid. Ook voor het imago van uw bedrijf is dit zeker een pluspunt.

Wat houdt een grootkeuken onderhoud van de specialist in?

Wanneer het tijd is voor het onderhoud van uw grootkeuken, kunt u altijd rekenen op de Valor Services. Het onderhoudspakket van deze specialist is namelijk zeer uitgebreid. Voor het onderhoud van uw grootkeuken komt een inspecteur langs om de huidige situatie op te meten. Vervolgens komt het gespecialiseerde team langs. Zij reiniging uw keuken volledig, inclusief plafonds, wanden en vloeren. Ook uw keukenapparatuur wordt volledig onderhouden aan binnen- en buitenkant. Bovendien worden oude kitlagen vervangen en wordt nieuw schimmelwerende silicone aangebracht. Al dit gebeurt volgens de strenge HACCP-richtlijnen zodat u altijd voldoet aan de wettelijke en hygiënische normen na het onderhoud van uw grootkeuken.

Verbeter de luchtkwaliteit op kantoor met een luchtkanaalreiniging

Als bedrijf heeft u naast een grootkeuken, vast ook een luchtkanaalsysteem dat regelmatig onderhoud nodig heeft. Kies daarom voor de luchtkanaalreiniging van Valor Services. Door het reinigen van luchtkanalen zorgt u dat de lucht die u en uw werknemers elke dag inademen fris en gezond blijft. Een grondige luchtkanaalreiniging verkleint bovendien de kans op een brand. Bij het reinigen van uw luchtkanalen vervangt het gespecialiseerde team alle soorten luchtfilters in w bedrijf. Ook wordt het onderhoudsprogramma van uw luchtfilterinstallatie beheert en worden de verschillende luchtgroepen in uw pand gereinigd. Zo ademt u elke dag weer met een gerust hart in en uit.