Dutch Labs
Image default
Auto’s en Motoren

Wat is dat? Een zeer echte auto chip pijn in de kont

Dus wat is dat grappige lawaai dat we van de auto-batterij horen toen onze vinger de trigger raakt en de auto-chipping-geluid ontstaat? Het antwoord is: Shock van de auto-batterij. Ja, onze vingers kunnen veel lawaai veroorzaken, maar de auto-chipping is anders. Een auto-chippingruis wordt geproduceerd door het slijpen van de batterij. Hier is de reden:

 

Het slijpen van de auto-batterij gebeurt tijdens het rijden. Wat je ziet, is dat als de snelheid de druk in de batterij verhoogt ook omhoog gaat. Deze toename in druk maakt de cel heter. Met andere woorden, de cel wordt erg heet. En als gevolg hiervan verslechteren de prestaties van de batterij ook.

 

Dus wat is dat? Als je je afvraagt, wat is dat luide geluid dat we horen wanneer onze vinger de trigger van onze auto’s versnellingsbak raakt, hier is het.

Het is hetzelfde geluid dat uw auto-batterij maakt wanneer het geschokt wordt! En dat is niet alles;

 

Hoe kun je dit vermijden? Nou, het antwoord is simpel: je moet tijdens het rijden heel voorzichtig zijn. Versnellen niet. En als je sneller moet breken, doe het dan alleen voor korte afstanden. Wanneer je het geluid van de auto afloopt, trek dan onmiddellijk over de kant van de weg en geeft het meteen een stop.

 

En neem alsjeblieft je ogen niet van de weg! Vermijd die gevreesde blinde vlekken! Je zou in staat moeten zijn om de auto’s achter je goed genoeg te zien om te weten of je iets hebt geraakt of niet. En wat is dat? Bekijk gewoon de achteruitkijkspiegel!

 

En boven alles, volg altijd de veiligheidsprocedures! Doe geen stomme die je of iemand anders kunnen schaden. Zoals bijvoorbeeld het dragen van uw veiligheidsgordel niet! Ja, autochippen kan worden vermeden met een klein beetje vooruitzicht en voorzorgsmaatregel;

 

Het is heel gemakkelijk als je er eenmaal op hangt. Wat is dat? Je vraagt nog steeds, wat is dat? Wat is dat? ​

 

Dus de volgende vraag zou zijn: hoe pijnlijk is dat? En het antwoord is: pijnlijk voor de persoon die het moet verdragen. Het kan extreem pijnlijk zijn, niet alleen fysiek maar ook mentaal. En dit is geen grap! Auto chipping shock is geen lachende zaak.

 

Als u moet leren hoe u autochippen vermijdt, neemt u de tijd om dit artikel nu te lezen. Je zult versteld staan van wat je zult ontdekken. Dus stop het niet; Overweeg dit allemaal.

 

Klik hier voor meer informatie Chipperformance